Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Οι προτάσεις της Παρασκευής

Οι προτάσεις της Παρασκευής

Ενδιαφέρουσες «μάχες» περιλαμβάνει το κουπόνι της Παρασκευής. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Λυών – Μονακό και Στουτγάρδη – Κολωνία σε Σαμπιονά και Μπουντεσλίγκα, αντίστοιχα.

 

Με ελλείψεις η Μπράουνσβαιγκ κόντρα στην Ντούισμπουργκ. Δεν υπολογίζονται ο αμυντικός Σάουερ, οι μέσοι Κελίφι, Μπόλαντ και οι επιθετικοί Κουμπέλα, Νίμαν.

 

Σημαντικές επιστροφές «μετράει» η Μπεσίκτας, ενόψει του εκτός έδρας ματς με την Γκεντσλέρ. Εξέτισαν οι πολύτιμοι μεσοεπιθετικοί Κουαρέσμα, Χάτσινσον και Οζιακούπ.

 

Στη Βαλενσιέν (υποδέχεται την Τουρ) παραιτήθηκε ο τεχνικός Χατζίμπεγκιτς και τη θέση του ανέλαβε ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Ραμπιέλ.

 

Εξελίξεις είχαμε και στην Αντερλεχτ, στην οποία ανακοινώθηκε νέος προπονητής ο Καχάζενμπρουκ και θα κάνει ντεμπούτο στο εκτός έδρας ματς με τη Μαλίν.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

Εξαιρετική παράδοση διατηρεί η Κολωνία στη Στουτγάρδη, συγκεκριμένα έχει 5 νίκες στις 6 πιο πρόσφατες επισκέψεις (5-1-0), για την Μπουντεσλίγκα. Αν και φέτος «πάσχει» πιστεύουμε πως μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Αλλαγή τεχνικού στην Ερφουρτ, παλεύει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της Γ’ Γερμανίας, κάτι που δεν έχει υπολογιστεί όσο θα έπρεπε στις προσφερόμενες αποδόσεις για το ματς με τη Φορτούνα Κολωνίας. Ντεμπούτο του προπονητή Κότεριλ στην Μπέρμιγχαμ, «πληρώνει» το Over στην αναμέτρηση με την Κάρντιφ.

 

1129    ΦΟΡΤ. ΚΟΛΩΝΙΑΣ – ΕΡΦΟΥΡΤ     Χ2       (1,95)

1263    ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΚΟΛΩΝΙΑ            Χ2       (1,69)

1266    ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΚΑΡΝΤΙΦ          OVER (1,90)

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.