Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΕΛΛΑΔΑ: Τα τελευταία νέα…

ΕΛΛΑΔΑ: Τα τελευταία νέα…

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Εχει 6 αγώνες χωρίς νίκη (0-4-2), ανεξαρτήτως διοργάνωσης.  Στο γήπεδό του δεν έχει νίκη ούτε σε πρωτάθλημα, ούτε σε κύπελλο (0-3-2). Με τον Πλατανιά δεν θα παίξει ο τιμωρημένος Μαυροπάνος (στ,6/1).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σε 10 αγώνες πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει σημειώσει νίκη  (0-5-5). Αντίθετα νίκησε πέρσι στην παράταση (2-1) σε αγώνα για το Κύπελλο στους Ζωσιμάδες. Εχει σκοράρει στα 5 τελευταία εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα πέρσι κι εφέτος. O Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Πλιάτσικα (δ-α, 5/0) και τους τραυματίες Ομπερχάουζερ (τ, 2/0), Καρυπίδη (στ, 4/0), Στάμου (στ, 1/0) και Στανισλάγεβιτς (α-μ, 5/0)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ο Σπύρος Ρισβάνης (στ,5/0) ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και θα βρίσκεται στην 18άδα του αγώνα με τον Αστέρα στο Περιστέρι. Αυτό ήταν και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Νταμίρ Κάναντι

ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Οι Ιγκλέσιας (α-μ, 5/0) και Σελίν (στ, 1/0) θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο σε αντίθεση με τους Ιγκόρ (δ-α, 5/0) και Τσουκαλά (μ, 3/0). O Σάββας Παντελίδης πρόλαβε να «χτίσει» ένα σερί 3 αγώνων χωρίς ήττα (Ολυμπιακός, Ξάνθη, ΑΕΚ).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ο Παναγιώτης Κόρμπος (α-μ, 6/0) ξεπέρασε το πρόβλημα με τη θλάση β’ βαθμού και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τιμωρημένος ο Γκοατά (στ, 6/0)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τον Εμενίκε (ε, 4/0) για την κορυφή της επίθεσης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή ο Τάκης Λεμονής. Αναμένεται να τον πλαισιώσουν στον αγώνα με τον Πανιώνιο οι Πάρντο και Σεμπά. Τιμωρημένος ο Ενγκελς (στ, 3/1)

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.