Είστε εδώ : Αρχική > Προβλέψεις > Προτάσεις για το σημερινό κουπόνι

Προτάσεις για το σημερινό κουπόνι

Μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, επαναρχίζει η Σούπερ Λίγκα, αλλά και τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με πολλά ντέρμπι.

Στην Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί «κεκλεισμένων των θυρών» τη νεοφώτιστη Λαμία, ενώ δύσκολες αποστολές έχουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός, σε Ξάνθη και Νέα Σμύρνη, αντίστοιχα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, ξεχωρίζει το ντέρμπι Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τον τραυματία Μανέ και οι «κόκκινοι διάβολοι» τον Φελαϊνί. Η Τσέλσι φιλοξενείται από την Κρίσταλ Πάλας, με αμφίβολους τους Καντέ και Μοράτα.

Στην Μπουντεσλίγκα, ντεμπούτο στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου θα κάνει ο Γιουπ Χάνκες (2η θητεία). Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο τεχνικός Νούρι στην Βέρντερ, η οποία υποδέχεται την Γκλάντμπαχ.

Αγωνιστική των ντέρμπι στο Καμπιονάτο. Γιουβέντους – Λάτσιο και Ρόμα – Νάπολι ανοίγουν την «αυλαία», η οποία «κλείνει» με το απόλυτο ντέρμπι Ιντερ – Μίλαν. Στη Γιουβέντους είναι εκτός οι Ντε Σίλιο, Πιάτσα, ενώ δύσκολα θα παίξουν οι Μάντζουκιτς, Μπαρτζάλι, Χέβεντες, Πιάνιτς, Μαρκίζιο, Κεντίρα. Η Φιορεντίνα «τρέχει» σερί 9-0-0 με την Ουντινέζε εντός έδρας. Στηρίζεται ο τεχνικός Βιτσέντζο Μοντέλα από την διοίκηση της Μίλαν.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, δεσπόζει η σπουδαία αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα. Από υπερατλαντικό ταξίδι θα προέρχονται στους «μπλαουγκράνα» οι Μέσι, Σουάρες και Μασεράνο, κάτι που ισχύει και για τον Γοδίν των «ροχιμπλάνκος». Η Ρέαλ Μαδρίτης φιλοξενείται στην έδρα της Χετάφε, δίχως τον τραυματία Καρβαχάλ.

Τα στάνταρ

1405 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΤΣΕΛΣΙ 2 (1,30)

1450 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ 1 (1,45)

1489 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΕΤΣ 1 (1,45)

Η περσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας Τσέλσι βρίσκεται στο «-6» από την κορυφή και δεν έχει περιθώρια απωλειών στην έδρα της ουραγού Κρίσταλ Πάλας, η οποία «μετρά» μόνο ήττες σε 7 αγωνιστικές. Η Γιουβέντους έπεσε από την κορυφή στην Ιταλία, θέλει να πάρει άτυπη «εκδίκηση» για τον χαμένο τελικό του Σούπερ Καπ από τη Λάτσιο. Η Σεντ Ετιέν είναι αήττητη εντός έδρας με 2-2-0. Ευκαιρία να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών κόντρα στην αδύναμη Μετς (1-0-7 απολογισμό στο Σαμπιονά).

Τα καλοπληρωμένα

1363 ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΓΚΟΖΤΕΠΕ 1 (1,85)

1566 ΚΡΟΤΟΝΕ – ΤΟΡΙΝΟ 2 (1,85)

1588 ΧΙΡΟΝΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2 (2,45)

Στην Τουρκία, η Αντάλιασπορ προβληματίζει, με απολογισμό 1-3-3. «Ξεχειλίζει» από ποιότητα στην επίθεση, με τους Ετό, Νασρί, Μενέζ να ξεχωρίζουν. Μπορεί να βάλει «στοπ» στη νεοφώτιστη Γκοζτέπε. Η Τορίνο με «μπροστάρη» τον Μπελότι, έχει υποστεί μόλις 1 ήττα (3-3-1). Δείχνει ικανή να περάσει νικηφόρα από την έδρα της απογοητευτικής Κροτόνε (1-2-4). Η Βιγιαρεάλ έχει υποστεί μόλις 1 ήττα στα 5 τελευταία, το δίδυμο Μπάκα – Μπακαμπού πετάει «φωτιές» στην επίθεση, «διπλό» στην έδρα της νεοφώτιστης Χιρόνα (1 νίκη).

Φουλ του Χ

1316 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 3,30

1437 ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜ. 2,95

1453 ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΤΣΣΚΑ Μ. 2,80

Στην Αγγλία, το Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το πιο παραδοσιακό ντέρμπι της χώρας. Πέρα, την κατάσταση των ομάδων, «παίζει» και το γόητρο. Πρωταρχικός στόχος και για τις δύο, είναι η αποφυγή της ήττας. Στην Κύπρο, Ανόρθωση και Απόλλωνας είναι οι μοναδικές ομάδες δίχως ήττα. Μπορούν να συνεχίσουν το αήττητο σερί στο μεταξύ τους παιχνίδι. Κράσνονταρ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας ισοβαθμούν στη Ρωσία, με επίδοση 6-3-3. Στα 3 τελευταία μεταξύ τους, δεν αναδείχθηκε νικητής.

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.