Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ: Τα τελευταία νέα των ομάδων

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ: Τα τελευταία νέα των ομάδων

ΠΑΟΚ: Οι τραυματίες Τζάλμα (μ-ε, 4/0)  και Λεβέκ (αρ-α, 1/0) αποκλείστηκαν από την 18άδα. Το ίδιο έγινε και με τους Βαρέλα (στ,5/0 ) , Κάτσε (α-μ, 4/0), Τσίμιροτ (α-μ, 4/0) που γύρισαν κουρασμένοι από τους αγώνες των εθνικών τους ομάδων. Τιμωρημένος ο Κουλούρης (ε, 3/0).

ΛΑΜΙΑ: Ο Ντακόλ  (ε) θα  βρίσκεται στην 18άδα του Μπάμπη Τενέ, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα κάνει τη ντεμπούτο του για αυτή την σεζόν.  Αποκλείστηκε ο Κρισάντους (ε) που την περασμένη εβδομάδα μπήκε στον ρυθμό των προπονήσεων. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ:  Ο Ισπανός Ανοέτε (μ-ε, 2/0) αποκλείστηκε από την 18άδα. Κρίθηκε ανέτοιμος για τον αγώνα με τον ΑΟ Κασσιόπη.

ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ: Οι Επστάιν (μ-ε, 6/2), Ιωάννου (στ, 4/0) ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και βρίσκονται στους 18 που ταξίδευσαν στην Αθήνα για τον ματς με τον Απόλλωνα. Αντίθετα δεν πρόλαβε ο Σοϊλέδης (αρ-α, 4/0).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ο Γιώργος Μύγας (δ-α, 2/0) είναι η μοναδική απώλεια του Παναιτωλικού στον αγώνα με τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ο Θοδωρής Τριποτσέρης (στ, 5/0) ξεπέρασε τα προβλήματα από τον πρόσφατο τραυματισμό του και θα βρίσκεται στην 18άδα της ομάδας του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

ΞΑΝΘΗ: Χωρίς προβλήματα υποδέχεται την ΑΕΚ στα Πηγάδια. Στην 18άδα βρίσκεται και ο Κώστας Φλίσκας (στ, 5/0) που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

ΑΕΚ: Το κέντρο της άμυνας προβληματίζει τον προπονητή Μανόλο Χιμένεθ. Ο Βράνιες (στ, 5/0) είναι έτοιμος μετά το πρήξιμο στο πόδι από τον αγώνα της Βοσνίας στην Εσθονία, ενώ πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος (στ.) που έχει αποθεραπευθεί, αλλά του λείπουν αγώνες. Υποψηφιότητα βάζει κι ο Γιόχανσον  (α-μ, 6/1). Στην αποστολή βρίσκεται και ο Λόπες (αρ-α, 3/0), αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσει. Στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι (στ, 2/0) και Τσόσιτς (στ, 5/0) που είναι και τιμωρημένος από το ματς με τον Ολυμπιακό, Αϊντάρεβιτς (μ,6/0), Τρίστασον (μ-ε, 3/0) και Γιαννούτσος (στ), όπως και οι μακροχρόνια τραυματίες Γιακουμάκης (ε.) και Κονέ (μ.)  

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.