Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΠΡΕΜΙΕΡ: Τα τελευταία νέα

ΠΡΕΜΙΕΡ: Τα τελευταία νέα

Τσέλσι: Αμφίβολοι ο σέντερ μπακ Νταβίντ Λουίς (6/1), ο δεξιός μπακ – χαφ Μόουζες (6/0) και ο αμυντικός χαφ Μπακαγιόκο (7/1), εκτός οι μέσοι Καντέ (7/1) και Ντρινκγουότερ (χωρίς συμμετοχή).

Μάντσεστερ Γ.: Ο τραυματισμός του επιθετικού Ράσφορντ (8/2) δεν ήταν σοβαρός. Θα απουσιάσουν οι μέσοι Φελαϊνί (6/3), Πογκμπά (4/2), Κάρικ (χωρίς συμμετοχή), οι αμυντικοί Μπαϊγί (6/1), Ρόχο (χωρίς συμμετοχή) και ο επιθετικός Ιμπραήμοβιτς (χωρίς συμμετοχή).

Κρίσταλ Πάλας: Ο βασικός τερματοφύλακας Χένεσεϊ (7 συμμετοχές) έλειψε λόγω τραυματισμού από το τελευταίο παιχνίδι με την Τσέλσι. Τον αντικατέστησε ο Σπερόνι και ίσως συνεχίσει στην εστία. Πιθανή η επιστροφή του μέσου Λόφτους – Τσικ (4/0), παραμένουν εκτός δράσης ο φορ Μπεντέκε (6/0).

Στόουκ: Η επιστροφή του Αλεν (7/0) ενισχύει τη μεσαία γραμμή, ωστόσο αμφίβολοι θεωρούνται ο μεσοεπιθετικός Σακίρι (8/1) και ο σέντερ φορ Κράουτς (5/2). Παραμένουν εκτός δράσης οι αμυντικοί Σόουκρος (3/0), Ιντι (6/0), Εντουαρντς (1/0). 

Λέστερ: Ντεμπούτο για τον υπηρεσιακό προπονητή Μάικλ Απλετον

Γουέστ Μπρομ: Πρόβλημα έχει προκύψει κάτω από τα δοκάρια, αφού ο βασικός γκολκίπερ Φόστερ και ο αναπληρωματικός Μάιχιλ δίνονται αμφίβολοι. Ο Μάιχιλ μοιάζει να έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι διαθέσιμος, δεν θα πρέπει ωστόσο να αποκλειστεί η περίπτωση να αγωνιστεί ο άπειρος Πάλμερ. Θα λείψουν επίσης οι τραυματίες μεσοεπιθετικοί Μόρισον (4/1), Μπερκ (2/0), Ρόμπσον – Κανού (5/1).

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.