Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΠΟΝΗΡΟΣ “χτυπά” σε τέσσερα μέτωπα

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ “χτυπά” σε τέσσερα μέτωπα

ΣΤΗ Β’ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της πρώτης περιόδου. Η ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ με νίκη είναι σχεδόν βέβαιο ότι εξασφαλίζει ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου. Μεσοβδόμαδα ξεκούρασε παίκτες στο Κύπελλο (παρ’ όλα αυτά κέρδισε με 3-0 την Γκόου Αχέντ), ενώ οι οπαδοί της έχουν εξαντλήσει εδώ και μέρες τα εισιτήρια για το εκτός έδρας με την ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ. Η γηπεδούχος δεν έχει πιάσει ακόμα την επιθυμητή απόδοση και ειδικότερα στα εντός έδρας ματς προβληματίζει, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τρία πιο πρόσφατα (1-2-0). Θα πάμε με το επιπλέον κίνητρο της Φορτούνα Σίταρντ, επιλέγουμε το «διπλό», με απόδοση 3,75 (στον κωδικό 1553, την Παρασκευή στις 21.00).

ΣΤΗΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ (Αγγλίας), η XΑΛ υποδέχεται τη ΝΟΤΙΓΧΑΜ. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται βελτιωμένοι στα τελευταία παιχνίδια και κερδίζουν έδαφος στη βαθμολογία, ενώ πρόκειται για σύνολο με έμπειρους παίκτες, πολλοί εκ των οποίων έχουν αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Νότιγχαμ είναι ομάδα με μεταπτώσεις στην απόδοσή της και σπάνια κάνει δύο συνεχόμενα καλά παιχνίδια, κάτι που εν πολλοίς εξηγείται από την παρουσία αρκετών νέων παικτών στο ρόστερ. Περιμένουμε από τη Χαλ να δώσει συνέχεια στις πρόσφατες καλές εμφανίσεις και επιλέγουμε τον «άσο» με απόδοση 1,90 (κωδικός 1767, το Σάββατο, στις 19.30).

ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ πριν από το φινάλε της Α’ Σουηδίας και η ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ θέλει πάση θυσία τη νίκη για να ελπίζει σε αποφυγή του μπαράζ παραμονής. Αντιμετωπίζει τη «βαθμολογικά αδιάφορη» ΧΑΜΑΡΜΠΙ, από την οποία αρνείται να χάσει τα τελευταία χρόνια εντός έδρας (επίδοση: 3 «άσοι» και 3 ισοπαλίες). Χωρίς τον βασικό φορ Ντιμπά (8 γκολ) οι φιλοξενούμενοι, παίκτης που αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι από τη Σούντσβαλ. Ο «άσος» έχει απόδοση 2,20 (κωδικός 1926, την Κυριακή στις 16.00).

ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ η άμυνα της ΧΙΜΝΑΣΙΑ θυμίζει… παιδική χαρά, ο τεχνικός Σόσο αδυνατεί να βρει «λύσεις». Η ΒΕΛΕΖ μακριά από την έδρα της είναι αποδοτικότερη επιθετικά, παίζοντας στις «κόντρες». Θεωρούμε καλή επιλογή το Over του «2,05» (στον κωδικό 2063, την Κυριακή στις 19.05).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.