Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΠΟΝΗΡΟΣ κάνει… βόλτα σε Ευρώπη και Νότια Αμερική

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ κάνει… βόλτα σε Ευρώπη και Νότια Αμερική

ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ, οι ΡΟΜΑ και ΤΣΕΛΣΙ έχουν φέρει στα… μέτρα τους τον τρίτο όμιλο. «Μετρούν» από 7 βαθμούς και τώρα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην ιταλική πρωτεύουσα. Θεωρούμε ότι πρώτο μέλημα για τις δύο ομάδες είναι η αποφυγή της ήττας, ώστε να φτάσουν τους 8 βαθμούς και να έχουν προοπτική πρόκρισης με τους 11 (νικώντας την Καραμπάκ). Μάλιστα, το… εντεκάρι θα δίνει δεδομένα πρόκριση, αν η Ατλέτικο δεν κάνει το απόλυτο στη συνέχεια. Περιμένουμε συντηρητική προσέγγιση από Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο και Αντόνιο Κόντε, ως εκ τούτου ποντάρουμε στο «Χ» που έχει απόδοση 3,30 (κωδικός 561, στο ματς της Τρίτης στις 21.45).

ΣΤΗΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ ΑΓΓΛΙΑΣ, η MΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ φιλοξενείται από τη ΦΟΥΛΑΜ. Οι γηπεδούχοι διακρίνονται για το καλό ποδόσφαιρο που παίζουν, όμως δεν το συνδυάζουν με τα ανάλογα αποτελέσματα, με συνέπεια να μείνουν πίσω στη βαθμολογία. Τρανό παράδειγμα το ματς του περασμένου Σαββάτου, όταν έμειναν στο 1-1 με την ουραγό Μπόλτον, εντός έδρας, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις. Η Μπρίστολ Σίτι πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους, που δείχνουν ικανοί να πάρουν αποτέλεσμα στο Λονδίνο. Αξίζει το ρίσκο στο «διπλό» του 3,45 (κωδικός 583, την Τρίτη, στις 21.45).

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ πάλι σε καλή απόδοση το Goal – Goal για το ΛΑΝΟΥΣ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ (επαναληπτικός ημιτελικός του Λιμπερταδόρες) και θα ποντάρουμε. Στο πρώτο μεταξύ τους ματς, που επικράτησε η Ρίβερ (1-0), παίχθηκε κακό ποδόσφαιρο, κυρίως λόγω του… φόβου της Λανούς, η οποία το πήγε συντηρητικά. Τώρα η γηπεδούχος είναι… υποχρεωμένη να σκοράρει, η Ρίβερ παίζει εξαιρετικά γρήγορα στην κόντρα και γι’ αυτό σκεφτόμαστε το G/G με απόδοση 1,82 (κωδικός 603, ξημερώματα Τετάρτης στις 02.15).

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ισοπαλία στη σημερινή στήλη. Ρισκάρουμε στον «εμφύλιο» (και ντέρμπι μίσους) του Κόπα Σουνταμερικάνα, ανάμεσα σε ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ και ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ. Στο πρώτο ματς, που ήταν «κλειστό» και με ελάχιστες φάσεις επικράτησε η «Φλα» με 1-0. Δύσκολα θα αλλάξει η τακτική προσέγγιση των προπονητών και στη δεύτερη αναμέτρηση (πάλι στο «Μαρακανά» του Ρίο), μάλιστα στην ισοπαλία μας… οδηγεί και η εικόνα τους στα τελευταία παιχνίδια, αμφότερες φτιάχνουν με δυσκολία φάσεις. Ποντάρουμε στο «Χ» με απόδοση 3,45 (κωδικός 714, ξημερώματα Πέμπτης στις 10.45).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.