Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΠΟΝΗΡΟΣ “κλείνει μάτι” σε Γερμανία, Μεξικό και Βραζιλία

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ “κλείνει μάτι” σε Γερμανία, Μεξικό και Βραζιλία

ΣΤΗΝ «ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ» θα κοντράρουμε τη ΛΕΙΨΙΑ, αν και δεύτερη συνεχόμενη σεζόν κάνει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, θεωρούμε πως με το ΑΝΝΟΒΕΡΟ δεν θα έχει εύκολη αποστολή, ενώ προέρχεται και από το ματς με την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι νεοφώτιστοι (και φιλοξενούμενοι σε αυτό το παιχνίδι) πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας τους, φιγουράρουν στην 4η θέση. Είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά, «τρέχει» πολύ, οι παίκτες βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση. Οσο για το ηθικό; Ανεβασμένο, αφού προέρχεται από τον θρίαμβο κόντρα στην Ντόρτμουντ. Θεωρούμε υπερβολικά χαμηλή την απόδοση του «άσου» στο 1,40. Επιλέγουμε τη «διπλή ευκαιρία» του «Χ2» στο 2,49 (κωδικός 958, το Σάββατο στις 16.30).

ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ η ΣΑΝΤΟΣ επισκέπτεται την ΠΟΥΜΑΣ και θέλει μόνο νίκη προκειμένου να ελπίζει σε συμμετοχή στα πλέι οφ. Η αντίπαλός της είναι… αδιάφορη, αλλά στο Μεξικό όλες οι ομάδες «χτυπάνε» τα ματς. Εμείς θα την κοντράρουμε επειδή κατεβαίνει χωρίς τον καλύτερο παίκτης της, Καστίγιο (ε. 9/5), βρίσκεται σε κακή κατάσταση (4 ήττες στα τελευταία 6 ματς), ενώ έχασε και στα τέσσερα από τα επτά παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα εντός έδρας σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η Σάντος είναι ομάδα που κάνει δέκα ευκαιρίες σε κάθε αγώνα. Εάν τις εκμεταλλευτεί θα κερδίσει. Το «διπλό» έχει απόδοση 2,75 (κωδικός 1266, την Κυριακή στις 20.00).

ΟΙ «ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ»… βγάζουν μάτι στην Α’ Βραζιλίας. Δεν «βγαίνει» από πουθενά ο υπερβολικός φαβοριτισμός της ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ για το παιχνίδι με την ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ. Η γηπεδούχος έχει πετύχει τον βασικό στόχο, πήρε το Κύπελλο και «βγήκε» στο Λιμπερταδόρες. Το ότι χτύπησε το παιχνίδι με την Παλμέιρας και πήρε 2-2 δεν μας «λέει» τίποτα, σε αυτά τα ματς πάντα υπάρχει κίνητρο. Πλέον στα ρεπορτάζ της κυριαρχούν τα μεταγραφικά σενάρια ενόψει της νέας σεζόν! Η Παραναένσε παίζει… ρέστα για να «βγει» στο επόμενο Λιμπερταδόρες. Και βλέπουμε το «διπλό» σε… υψηλά επίπεδα. Θα το «τιμήσουμε» έχει απόδοση 4,15 (κωδικός 1272, την Κυριακή στις 21.00).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.