Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΠΡΕΜΙΕΡ: Τα τελευταία νέα για τα ματς της Κυριακής

ΠΡΕΜΙΕΡ: Τα τελευταία νέα για τα ματς της Κυριακής

Τότεναμ:  Εκτός ο τερματοφύλακας Γιορίς (10 συμμετοχές) και ο αμυντικός Αλντερβάιρελντ (10/0).

Κρίσταλ Πάλας: Ετοιμοι αμυντικός Μαμαντού Σακό (4/0) και ο μέσος ΜακΑρθουρ (7/0), εκτός ο μέσος Λι (2/0), αμφίβολος ο αμυντικός Φαν Αανχολτ (8/0). Σταθερά εκτός δράσης οι επιθετικοί Μπεντέκε (6/0), Γουίκαμ (χωρίς συμμετοχή).

Αρσεναλ: Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, παρά το 0-0 με τον Ερυθρό ΑστέραΔιαθέσιμος ο αμυντικός Κολάσινατς (9/1), εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Οσπίνα, οι αμυντικοί Μουστάφι (5/0), Τσέιμπερς (χωρίς συμμετοχή), ο μέσος Καθόρλα (χωρίς συμμετοχή) και ο επιθετικός Γουέλμπεκ (6/3).

Τσέλσι: Πιθανή η επιστροφή του μέσου Καντέ (7/1), παραμένει εκτός δράσης ο μπακ – χαφ Μόουζες (6/0).

Μάν. Γιουν.: Η τελευταία απώλεια είναι ο μεσοεπιθετικός Λίνγκαρντ (8/0), που τραυματίστηκε στο ματς με την Μπενφίκα. Σταθερά εκτός ο αμυντικός Ρόχο (χωρίς συμμετοχή), οι μέσοι Φελαϊνί (6/3), Κάρικ (χωρίς συμμετοχή), Πογκμπά (4/2) και ο επιθετικός Ιμπραήμοβιτς (χωρίς συμμετοχή).

Εβερτον:  Αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, μετά την ήττα με 3-0 από τη Λυών. Τραυματίες ο αμυντικός Μαρτίνα (5/0) και ο μέσος Βλάσιτς (4/0), εκτός δράσης από την αρχή της σεζόν οι μέσοι ΜακΚάρθι, Μπολάσι, Μπάρκλι και οι αμυντικοί Κόλμαν, Φούνες Μόρι.

Γουότφορντ: Ο σέντερ φορ Ντίνι (8/1, αρχηγός) τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές. Δεν προλαβαίνει ο μεσοεπιθετικός Περέιρα (6/1), παραμένουν εκτός δράσης οι αμυντικοί Πρεντλ (2/0), Καμπούλ (2/0), Κάθκαρτ (1/0), ο μέσος Τσαλόμπα (5/0) και ο επιθετικός Σαξές (χωρίς συμμετοχή).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.