Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΠΟΝΗΡΟΣ “κλείνει” το μάτι στη Βραζιλία

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ “κλείνει” το μάτι στη Βραζιλία

ΣΤΗΝ ΕΜΒΟΛΙΜΗ αγωνιστική της Β’ Βραζιλίας, υπάρχει «ζουμί». Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ με αντίπαλο την ΜΠΟΑ. Η γηπεδούχος είναι «άνετη» βαθμολογικά, καθώς παραμένει στη μέση της κατάταξης, δεν προλαβαίνει την άνοδο, ενώ πολύ δύσκολα θα «μπλέξει» σε σενάρια υποβιβασμού. Είναι «πρωταθλήτρια» στα Goal – Goal, καθώς «μετρά» 14 σε 18 αγωνιστικές (!), ενώ εντός έδρας έχει εμφανίσει 13 σε συνολικά 16 ματς. Η φιλοξενούμενη «καίγεται» για βαθμούς στη «μάχη» της παραμονής. «Αδικείται» στην πρόσφατη ήττα από τη Λοντρίνα, καθώς έχασε ένα «τσουβάλι» ευκαιρίες, θεωρούμε ότι μπορεί να βρει δίχτυα στη Σάντα Καταρίνα. Πάμε με το Goal – Goal του 1,82 (κωδικός 1367, την Τρίτη στις 23.15).

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με την αναμέτρηση ΚΛΑΜΠ ΡΕΓΚΑΤΑΣ – ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ. Η γηπεδούχος προέρχεται από τη «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της πρωτοπόρου Ιντερνασιονάλ, που ίσως κάνει την διαφορά στη «μάχη» της παραμονής. Στα 11 τελευταία πέτυχε μόλις μόλις μία, αλλά αυτή η επίδοση την αδικεί με βάση την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες, καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Η Ζουβεντούδε νίκησε μετά από πέντε αγωνιστικές στο ντεμπούτο του τεχνικού Αντόνιο Κάρλος Ζάγκο, χωρίς να είναι καλύτερη από τη Σεαρά. Βαθμολογικά είναι «άνετη», ενώ εκτός έδρας προβληματίζει, καθώς έχει μόλις 2 νίκες (2-7-7). Ακολουθούμε την έδρα και το κίνητρο. Ο «άσος» έχει απόδοση 1,98 (κωδικός 1401, ξημερώματα Τρίτης στις 01.30).

ΣΤΗ ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ προσπαθούν να ηρεμήσουν, τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία και «έρχονται» κρίσιμα ματς στα ημιτελικά του Σουνταμερικάνα, αλλά δεν… μπορούν. Δεν τους αφήνουν οι εξελίξεις. «Συνελήφθη» ντοπαρισμένος ο καλύτερος επιθετικός, Γκερέρο, μένει εκτός μάχης επ’ αόριστον (περιμένοντας την τιμωρία) και ενόψει της οριακής αναμέτρησης με την ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ, ο τεχνικός Ρουέδα δεν υπολογίζει στον ηγετικό μέσο Ντιέγκο (23/8) και στον πολύτιμο μπακ Τραούκο (21/1). Μέσα σ’ όλα υπάρχουν και τραυματίες – αμφίβολοι. Παρ’ όλα αυτά ο «άσος» της «Φλα»… κυκλοφορεί φαβορί. Κοντά στο «1,75». Για το παιχνίδι με την κυπελλούχο Κρουζέιρο, η οποία δια στόματος του τεχνικού Μενέσες, «θα χτυπήσει όλα τα ματς έως το φινάλε»». Το «Χ» έχει απόδοση 3,10 και το «διπλό» 3,90 (στον κωδικό 1475, ξημερώματα Πέμπτης στις 01.45).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.