Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΠΟΝΗΡΟΣ σας πηγαίνει Αγγλία και Βραζιλία

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ σας πηγαίνει Αγγλία και Βραζιλία

Η ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ (Α’ Αγγλίας) επισκέπτεται την έδρα της… γειτόνισσας ΟΞΦΟΡΝΤ. Η φιλοξενούμενη πραγματοποίησε αξιόλογες μεταγραφές το καλοκαίρι, όμως ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα και η αλλαγή προπονητή ήταν αναπόφευκτη. Η έλευση του Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ… συμμάζεψε κάπως την ομάδα. Η Νορθάμπτον είναι αήττητη επί τρεις αγωνιστικές (2 σερί νίκες) και προσπαθεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Η Οξφορντ έχει ως στόχο τη διεκδίκηση θέσης στα πλέι οφ. Διαθέτει αξιόλογες μονάδες, όμως στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές δεν κατάφερε να κερδίσει. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια δεν κερδίζει τη Νορθάμπτον, όταν την υποδέχεται (1-1, 0-1, 0-1). Το σετ αποδόσεων «κολακεύει» την Οξφορντ, θεωρούμε ότι η Νορθάμπτον μπορεί να αποφύγει την ήττα και στρεφόμαστε στο «Χ2» με απόδοση 1,77 (κωδικός 1687, το Σάββατο, στις 17.00).

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με A’ ΑΓΓΛΙΑΣ. Η ΣΚΑΝΘΟΡΠ φιλοξενεί την ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ. Μετά από μία σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων, οι γηπεδούχοι είχαν καλή εικόνα στα τελευταία ματς πρωταθλήματος, επιβεβαιώνοντας ότι συγκαταλέγονται στις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο, είτε απευθείας είτε μέσω των πλέι οφ. Η Μπρίστολ Ρόβερς δεν είναι αμελητέα ποσότητα, ωστόσο οι αμυντικές αδυναμίες την έχουν… ρίξει στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Τα 29 γκολ παθητικό συνιστούν τη δεύτερη χειρότερη αμυντική επίδοση στην κατηγορία και είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και οι ομάδες στη «ζώνη υποβιβασμού» δεν έχουν δεχθεί τόσα πολλά γκολ. Θεωρούμε ότι οι «πειρατές» δεν θα αντέξουν την πίεση της Σκάνθορπ και επιλέγουμε τον «άσο» με απόδοση 2,02 (κωδικός 1689, το Σάββατο, στις 17.00).

ΣΤΗΝ Α’ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ θα στηρίξουμε ομάδα, η οποία είναι ντεφορμέ (το… ξεκαθαρίζουμε) αλλά έχει κίνητρο. Η ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ παίζει «μισή» κατηγορία στην έδρα της «καταδικασμένης» σε υποβιβασμό ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ. Ποντάρουμε στο «διπλό» του 2,00 (κωδικός 1853, την Κυριακή στις 21.00), βάζοντας στη ζυγαριά ότι διαθέτει καλύτερο ρόστερ από την αντίπαλό της, ενώ στα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν άτυχη. Ας ελπίσουμε ότι σε αυτή την αγωνιστική η… μπάλα θα της επιστρέψει ότι της στέρησε στα δύο πιο πρόσφατα ματς.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.