Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Νέος προπονητής στη Φένιξ – Τα ματς στην Ουρουγουάη

Νέος προπονητής στη Φένιξ – Τα ματς στην Ουρουγουάη

Η εντός έδρας ήττα της Φένιξ από τη Λίβερπουλ (0-2) για το πρωτάθλημα Κλαουσούρα στην Ουρουγουάη, τα ξημερώματα της Παρασκευής έφερε την απόλυση του προπονητή Γκουστάβο Φερίν. Αντικαταστάτης του θα είναι ο 36χρονος Μεξικανός Νατάνιελ Ρεβέτρια (στη φωτογραφία δεξιά με τον αμυντικό μέσο Ραούλ Φέρο) που εργάζεται για πρώτη φορά σε ομάδα μεγάλης κατηγορίας. Βετεράνος ποδοσφαιριστής (σέντερ φορ) με πολύχρονη παρουσία στη Νάσιοναλ του Μοντεβιδέο, απέκτησε την υπηκοότητα της χώρας κι έγινε μόνιμος κάτοικός της.

Το βράδυ του Σαββάτου και τα ξημερώματα της Κυριακής γίνονται τέσσερις αγώνες για το πρωτάθλημα της χώρας.

ΣΕΡΟ: Υποδέχεται την Πλάσα Κολόνια χωρίς τον μεσοεπιθετικό Φελίπε Κλέιν (7/1) που έχει ενοχλήσεις στο ισχίο. Προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη με τη Γουόντερερς (3-2)

ΠΛΑΣΑ ΚΟΛΟΝΙΑ: Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.  Την Τετάρτη έφερε σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Ντανούμπιο.

ΡΑΣΙΝΓΚ: Είναι τιμωρημένη για επεισόδια. Παίζει στο ουδέτερο γήπεδο της Γιουβεντούδ (36 χλμ. από το Μοντεβιδέο). Εχασε με 4-2 στην έδρα της Ντιφενσόρ κι υποδέχεται την φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό Σουντ Αμέρικα. Θα απουσιάσει ο στόπερ Πάμπλο Λακόστ (9/1) που συμπλήρωσε 5 κίτρινες, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ματίας Μαλβίνο (στ. 3/0) και Νίκολας Σόσα (μ-ε.  7/0). 

ΣΟΥΝΤ ΑΜΕΡΙΚΑ: Επιστρέφει ο σέντερ φορ Ροντρίγκο Πολέρο (4/0) και οι Χουάν Περούγιο (α, 5/1), Τζόναθαν Πίρις (στ.2/0). Στον τελευταίο της αγώνα  έβαλε… δύσκολα στην Πενιαρόλ. Εχασε με 3-2 και έπαιξε καλά.

ΑΤΛ. ΡΙΒΕΡ ΠΛ.: Ζήτησε από την ομοσπονδία ο αρχηγός της Αγκουστίν Αλέ (στ. 8/0) να εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του στον επόμενο αγώνα. Επιστρέφει ο Ουίλιαμ Μαρτίνες (στ. 7/0) και ο αριστερός μέσος Ματίας Γιόνες (8/0). Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μανουέλ Ολιβέιρα (ε, 8/5) που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Θα λείψει ο Κλαούντιο Χερέρα (α, 8/0) που έσπασε τον αστράγαλό του. Υποδέχεται τη Ντανούμπιο, ενώ το βράδυ της Τετάρτης έχασε εκτός έδρας από τη Γιουβεντούδ (0-1).

ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ: Προέρχεται από απρόσμενη ισοπαλία (2-2) με την ουραγό Πλάσα Κολόνια. Θέλει να καλύψει τους «χαμένους βαθμούς» στον εκτός έδρας αγώνα με την Ατλ. Ρίβερ Πλ. Τραυματίες είναι ο δεξιός αμυντικός Πένα (7/0), ο επιθετικός Ροντρίγκες (6/1) κι ο επίσης επιθετικός Αρόγιο (3/1).

ΠΕΝΙΑΡΟΛ: Μοναδικές απουσίες της είναι οι διεθνείς Κριστιάν Ροντρίγκες (μ. 5/4) και Γκιγιέρμο Βαρέλα (α.8/0). Υποδέχεται την αδύναμη Γιουβεντούδ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ: Με οδηγό την εμφάνιση με την Ατλ. Ρίβερ Πλ. και τη νίκη της 1-0 αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πενιαρόλ που δεν έχει χάσει βαθμό στο Κλαουσούρα. «Δεν κοιτάμε τις φανέλες, θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας» δήλωσε ο προπονητής της  Χοσέ Πουέντε. Συνεχίζει τη θεραπεία του ο Χουάν Καστίγιο (τ.6/0). Ο δεξιός αμυντικός  Εμιλιάνο Αλμπίν (7/0) μέχρι το 2015 αγωνιζόταν στην Πενιαρόλ.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.