Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Τα τελευταία νέα των ομάδων

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Τα τελευταία νέα των ομάδων

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Την περασμένη Πέμπτη πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη (2-0 την Φένιξ). Στον εντός έδρας αγώνα με την Ράμπλα Τζ. ο προπονητής της Ροζάριο Μαρτίνες δεν θέλει να αλλάξει ενδεκάδα, αλλά φοβάται την κούραση των συνεχόμενων αγώνων (δύο φορές την εβδομάδα).

 ΡΑΜΠΛΑ ΤΖ.: Χάνει έδαφος στην προσπάθειά της να πλασαριστεί στις ομάδες που θα παίξουν στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Εχει να νικήσει από τις 16 Σεπτεμβρίου (2-0 την Πλάσα Κολόνια). Από τότε μετρά 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Το βράδυ της Πέμπτης έφερε 1-1 στην έδρα της με την Ελ Τάνκε. Τιμωρημένος ο Αλεξ Σίλβα (ε. 8/5)

ΜΠΟΣΤΟΝ ΡΙΒΕΡ : Προσπαθεί να συνέλθει από την βαριά ήττα από τη Νάσιοναλ το βράδυ της Πέμπτης με 5-0 υποδεχόμενη τη Φένιξ. Τιμωρημένος (5 κίτρινες) ο στόπερ Γκιγιέρμο Φράτα (7/0). Αμφίβολοι οι Ρόμπερτ Φλόρες (μ-ε. 7/0) και Φεντερίκο Ροντριγκες  (ε. 5/1).

ΦΕΝΙΞ: Με νέο προπονητή το Νατανιέλ Ρεβέτρια  αντιμετωπίζει εκτός έδρας την  Μπόστον Ρίβερ. Προέρχεται από ήττα – σοκ εντός έδρας με τη Λίβερπουλ που οδήγησε και στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Μοναδικός απών ο μακροχρόνια τραυματίας  Γκονζάλο Ράμος  (χωρίς συμμετοχή)

ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ: Υποδέχεται την φορμαρισμένη Νάσιοναλ. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τη Σέρο (2-3).Διάστρεμμα έχει ο στόπερ Εμιλιάνο Ντίας (5/1).

ΝΑΣΙΟΝΑΛ: Εχει πάρει… φόρα. Νίκησε με 5-0 την Μπόστον Ρίβερ κι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γουόντερερς. Δεν έχει προβλήματα.

ΕΛ ΤΑΝΚΕ: Πέντε ράμματα στο φρύδι έκανε ο ακραίο αμυντικός  Χουάν Πάμπλο Φαγκούντες (6/0), αλλά δηλώνει ότι θα παίξει στον εντός έδρας αγώνα με τη Ντιφενσόρ.  Επιστρέφουν οι Μπρούνο Μπαρέτο (μ.4/0) και Τζόναθαν Ραμίρες (ε.5/1).  Την περασμένη Τετάρτη έφερε ισοπαλία (1-1) εκτός έδρας με τη Ράμπλα Τζ.

ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ: Νίκησε εντός έδρας 4-2 τη Ρασίνγκ. Εχασε προπονήσεις ο τερματοφύλακας Γκιγιέρμο Ρέγες (8/0), αλλά  δηλώνει ότι θα παίξει. Επιστρέφει ο στόπερ Αντρές Λάμας (8/1). Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι αποθεραπευμένοι Κάρλος Μπενεβίντες (μ.5/0) και Σεσίλιο Βάτερμαν (μ-ε. 1/0)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.