Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΠΟΝΗΡΟΣ σε Αγγλία και Ιαπωνία

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ σε Αγγλία και Ιαπωνία

ΣΤΗΝ Α’ ΙΑΠΩΝΙΑΣ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε. Η ΟΜΙΓΙΑ ανακοίνωσε νέο τεχνικό κατά τη διάρκεια της διακοπής. Τα ηνία ανέλαβε ο πετυχημένος Ισι, ο οποίος είχε οδηγήσει την Κασίμα στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ (2015) και του πρωταθλήματος (2016). Χρειάζεται μόνο νίκες για να εξαντλήσει τις ελπίδες παραμονής και το εκτός έδρας παιχνίδι με την βαθμολογικά «αδιάφορη» ΣΕΝΤΑΪ είναι «τελικός». Οπότε το κίνητρο μας οδηγεί στο «διπλό» με απόδοση 2,50 (κωδικός 588, το Σάββατο στις 07.00).

 ΣΤΗΝ A’ ΑΓΓΛΙΑΣ, η ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ φιλοξενεί τη ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν ευνοϊκά για τη γηπεδούχο, η οποία προσπαθεί να παραμείνει κοντά στις θέσεις των πλέι οφ. Διαθέτει σύνολο με ταλέντο και η επιστροφή στις επιτυχίες δεν θα αργήσει. Η Γουίμπλεντον βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού,  εμφανίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα, καθώς έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (μόλις 11 γκολ σε 17 ματς). Δεν διατηρεί καλές… αναμνήσεις στην έδρα των «Ρόβερς», όπου γνώρισε μόνο ήττες τα τελευταία χρόνια. Επιλέγουμε τον «άσο» με απόδοση 1,91 (κωδικός 685, το Σάββατο, στις 17.00).

ΓΙΑ ΤΗΝ Πρέμιερσιπ της Σκωτίας, η ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΝΤΑΝΤΙ και τα δεδομένα είναι υπέρ των φιλοξενούμενων. Η εκτός έδρας νίκη επί της Χαρτς, στο πρόσφατο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, έστειλε την ομάδα από το Εϊρσαϊρ στη διακοπή με εξαιρετική ψυχολογία. Με τον κόουτς Κλαρκ βγάζει  καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, έχει πλέον ένα ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο και  «έσφιξε» την άμυνα. Η Νταντί δέχεται εύκολα γκολ και συνολικά κάθε άλλο παρά πείθει με την εικόνα της. Πάμε με το «διπλό» του 2,85 (κωδικός 742, το Σάββατο στις 17.00).

 

 

ΣΤΗΝ «ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ» θα στηρίξουμε τη ΒΕΡΝΤΕΡ παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη. Η ομάδα στο πρώτο ματς μετά τη απόλυση του κόουτς Νούρι, έδειξε θετικά δείγματα παρά την ήττα από την Αϊντραχτ (άξιζε τον βαθμό). Και η διοίκηση ανακοίνωσε ότι ο υπηρεσιακός τεχνικός Κόφελντ, θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τη χειμερινή διακοπή. Δύσκολος αντίπαλος το ΑΝΝΟΒΕΡΟ που πραγματοποιεί καλό πρωτάθλημα, έχει όμως αρνητική παράδοση (0-4-9). Επιλέγουμε τον «άσο» με απόδοση 2,15 (κωδικός 927, την Κυριακή στις 19.00).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.