Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΠΟΝΗΡΟΣ “κλείνει μάτι” σε Αγγλία και Γιουρόπα

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ “κλείνει μάτι” σε Αγγλία και Γιουρόπα

ΣΤΗΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ της Αγγλίας, η ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και φιγουράρει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Υποδέχεται την ΠΡΕΣΤΟΝ, η οποία αγνοεί τη νίκη επί επτά αγωνιστικές, μετά το εντός έδρας 0-0 με την εκ των ουραγών Μπόλτον. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν σε ακόμη ένα παιχνίδι με απουσίες στην άμυνα, κάτι που ενδέχεται να έχει… κόστος, αφού οι επιθετικοί της Μπρίστολ δεν… αστειεύονται. Βάσει φόρμας και διαφοράς στη βαθμολογία, οι γηπεδούχοι είναι το λογικό φαβορί. Κρατάμε τον «άσο» με απόδοση 1,80 (κωδικός 1168, την Τρίτη, στις 21.45).

ΣΤΗΝ A’ ΑΓΓΛΙΑΣ, η ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ φιλοξενεί την ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ. Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, η γηπεδούχος επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας της Πιτέρμπορο. Ωστόσο, δεν είναι η ομάδα που θα καταγράψει εύκολα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Αλλωστε, κάθε εντός έδρας ματς αποτελεί ευκαιρία για τους οπαδούς της, ώστε να συνεχίσουν των επί σειρά… πόλεμο που έχουν ανοίξει με τους ιδιοκτήτες. Την ίδια στιγμή, η Τζίλιγχαμ δείχνει… αναγεννημένη με τον Στιβ Λόβελ στην τεχνική ηγεσία. Οι «τζιλς» βγήκαν από τη ζώνη υποβιβασμού με τη νίκη στο Γουόλσολ, έχουν αναπτερωμένη ψυχολογία και δείχνουν ικανοί να πάρουν εκ νέου θετικό αποτέλεσμα. Επιλέγουμε το «Χ2» με απόδοση 1,81 (κωδικός 1141, την Τρίτη, στις 21.45).

«ΣΦΗΝΑ» από Αργεντινή. Ο τρόπος που αγωνίζονται ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ και ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ μας οδηγεί σε επιλογή ρίσκου, δηλαδή στο «Over 1,5» του πρώτου ημιχρόνου με απόδοση 2,60 (στον κωδικό 2549, ξημερώματα Πέμπτης στις 00.15).

ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ και στον 3ο όμιλο η ΜΠΡΑΓΚΑ θέλει να «καθαρίσει» με την υπόθεση πρόκριση στους «32» και μπορεί να το κάνει, εφόσον κερδίσει τη ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ. Οι Πορτογάλοι μεταμορφώνονται προς το καλύτερο όταν αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους (8 νίκες σε 10 αναμετρήσεις από την αρχή της χρονιάς) και είναι αδιανόητο να προσφέρονται αουτσάιντερ κόντρα στους Γερμανούς, οι οποίοι αμυντικά έχουν αδυναμίες (δέχτηκαν γκολ στα 9 από τα 10 τελευταία εκτός έδρας ματς). Θεωρούμε πιο έμπειρη την Μπράγκα και προκλητικό τον «άσο» του 3,15 (κωδικός 1297) στο ματς της Πέμπτης (22.05).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.