Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΠΟΝΗΡΟΣ σε Ευρώπη και Νότια Αμερική

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ σε Ευρώπη και Νότια Αμερική

ΣΤΗ Γ’ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ είναι πρωτοπόρος η ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ. Πολύ σταθερή ομάδα, που έχει δείξει τη δύναμή της και στο Κύπελλο, αποκλείοντας ομάδες της Β’ (Ζανκτ Πάουλι, Μπόχουμ). Υποδέχεται την ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ, η οποία πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο. Απέτυχε παταγωδώς στο ξεκίνημα, άλλαξε προπονητή και πλέον με τον Σβαρτς στον πάγκο έχει ανέβει επίπεδο. «Τρέχει» αήττητο 5 αγωνιστικών, διάστημα στο οποίο έχει δεχτεί μόνο 1 γκολ. Πιστεύουμε πως έχει περισσότερες πιθανότητες νίκης από αυτές που παρουσιάζονται στο «σετ» αποδόσεων, επιλέγουμε το «διπλό» σε απόδοση 3,45 (στον κωδικό 1382, την Παρασκευή στις 20.00).

ΣΤΗΝ Α’ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ η ΑΛΚΜΑΑΡ προέρχεται από 4 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, σερί που την έχει ανεβάσει στην 3η θέση. Παίζει με επιθετική νοοτροπία ανεξαρτήτως του ποια ομάδα αντιμετωπίζει. Η ΤΒΕΝΤΕ από τότε που ανέλαβε ο προπονητής Γκέρτιαν Φερμπέικ, υιοθετεί κι αυτή αντίστοιχο στυλ και στα 2 ματς με αυτόν στον πάγκο η ομάδα από το Ενσχεντε «μάζεψε» 8 γκολ (από 4 σε καθένα). Φουλ επίθεση + προβληματικές άμυνες = Over 3,5, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2,00 (στον κωδικό 1403 την Παρασκευή στις 21.00).

ΥΠΑΡΧΟΥΝ… χίλιοι λόγοι για να μην ασχοληθούμε με σημείο στην αναμέτρηση ΓΚΡΕΜΙΟ – ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ (Α’ Βραζιλίας), όμως από την άλλη το Goal – Goal του 2,00 (κωδικός 1792, την Κυριακή στις 21.00) είναι δελεαστικό. Η μεν Γκρέμιο θα παίξει με αναπληρωματικούς λόγω της συμμετοχής στο Λιμπερταδόρες, η δε Ατλέτικο Γκοϊανιένσε έχει υποβιβαστεί και παίζει επιθετικά (δεν έχει να χάσει κάτι… άλλο) σε όλα τα παιχνίδια.

ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ η ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ έχει μία από τις χειρότερες άμυνες. Την περασμένη εβδομάδα γλίτωσε την ήττα στην έδρα της Μπάνφιλντ χάρη στον τερματοφύλακα. Τώρα υποδέχεται τη ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ, η οποία με τον Γκοροσίτο στον πάγκο έχει ανέβει «επίπεδο», μπορεί να κοιτάζει στα μάτια και «μεγάλες» ομάδες της κατηγορίας. Το «διπλό» του 2,60 αν μη τι άλλο κρίνεται δελεαστικό (κωδικός 1855, ξημερώματα Τρίτης στις 02.30).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.