Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Τα νέα των ομάδων για τα ματς της Κυριακής

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Τα νέα των ομάδων για τα ματς της Κυριακής

ΝΑΣΙΟΝΑΛ: Νίκησε δύσκολα το βράδυ της  Πέμπτης εκτός έδρας τη Ράμπλα Τζ. (2-0). Εχασε τον έλεγχο του κέντρου και κινδύνευσε ειδικά στο α’ μέρος. «Γλίτωσε» πέναλτι (27′ – άουτ). Σκόραρε στο β’ μέρος (49′ και 68′ με πέναλτι). Ο Αγκίρε (ε. 9/2) με το τέλος του πρωταθλήματος θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Μέχρι τότε κάνει θεραπεία για να βοηθήσει την ομάδα του.

ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ: Δυσκολεύτηκε στην έδρα της με τη Γουόντερερς (2-1). Δέχτηκε γκολ (32′) κόντρα στη ροή του αγώνα. Ισοφάρισε στο 43′ και πήρε τη νίκη στο 60′ με τον Κάρλος Μπεναβίντεζ (α-μ. 5/0) που επέστρεψε στους αγώνες μετά από 1,5 μήνα που μπήκε ως αλλαγή στο 49′. Από το 44′ έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Συμπλήρωσε 5 κίτρινες και δεν παίζει ο Ραμπουνάλ (μ. 11/0). Για 3η φορά «γύρισε» η Ντιφενσόρ εντός έδρας ματς. Οι προηγούμενες ήταν την 3η αγωνιστική με τη Σουντ Αμέρικα (από 0-1 σε 3-2) και την 7η με την Ατλ. Ρίβερ Πλ. (από 0-1 σε 2-1).

ΕΛ ΤΑΝΚΕ: Το βράδυ της Πέμπτης έπαιξε εκτός έδρας με την Ντανούμπιο. Πήρε ισοπαλία (2-2). Προηγήθηκε στο 33′, δέχτηκε την ισοφάριση (48′), έμεινε πίσω στο σκορ (80′), αλλά ισοφάρισε στο 90′ κερδίζοντας πολύτιμο βαθμό στη μάχη για την σωτηρία. Ηταν το 3ο συνεχόμενο «Χ», το δεύτερο με το σκορ 2-2. Στα 6 τελευταία ματς έχει 5 ισοπαλίες (απολογισμός 0-5-1)

ΠΛΑΣΑ ΚΟΛΟΝΙΑ: Η εντός έδρας ήττα από τη Ρασίνγκ  (1-2) το βράδυ της Πέμπτης ήταν καταδικαστική. Αποχαιρετά την κατηγορία.

ΦΕΝΙΞ: «Επιδημία» τραυματισμών. Ο Λουίς Ουρούντι (μ-ε. 5/1) υπέστη κάταγμα κνήμης.  Η σεζόν τελείωσε για αυτόν. Θα μείνει 2 μήνες εκτός προπονήσεων. Ο Εμιλιάνο Μοζόνε (ε. 3/1) έπαθε εξάρθρωση αγκώνα. Αμφίβολοι στον αγώνα με τη Ράμπλα Τζ. είναι οι Αντζελο Γκαμπριέλι (δ-α. 5/0) και Μάξι Πέρες (ε. 7/1). Επιστρέφουν οι Εζκουέρα (μ. 8/0) και Ράμος (μ-ε. 6/1).

ΡΑΜΠΛΑ ΤΖ: Το βράδυ της Πέμπτης υποδέχτηκε τη Νασιονάλ. Προσπάθησε, έχασε πέναλτι (27′) . Δέχτηκε γκολ στο 49′ και 68′ (πέναλτι)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Δεν έχει νίκη στα 4 τελευταία ματς (απολογισμός 0-1-2). Επιστρέφει ο Σανσόν (μ. 8/1).

ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ: Το ντεμπούτο του υπηρεσιακού τεχνικού Ρομπέρτο Ρο συνοδεύτηκε με εντός έδρας ισοπαλία (2-2 την Ελ Τάνκε).  Η Ντανούμπιο δέχτηκε γκολ (33′), γύρισε το ματς (48΄, 80′) και ισοφαρίστηκε στο 90′ Ντεμπούτο στο πρωτάθλημα για τον  17χρονο μέσο Τόμας Σανσόν που είναι διεθνής με τις ομάδες νέων της Ουρουγουάης. Συμπλήρωσε 5 ματς χωρίς νίκη (απολογισμός 0-3-2).

ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ: Εβαλε δύσκολα στην έδρα της Ντιφενσόρ. Πέτυχε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα (32′), έμεινε με 10 παίκτες στο 44′ και δέχτηκε γκολ στο 43′ και στο 60′

ΣΟΥΝΤ ΑΜΕΡΙΚΑ: Θέλει νίκη για να κρατήσει την υπόθεση της παραμονής στα χέρια της και να μην μπλέξει σε… σενάρια. Στα 4 τελευταία ματς έχει κερδίσει τους 10 από τους 12 βαθμούς (απολογισμός 3-1-0). Δεν έχει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.

ΡΑΣΙΝΓΚ: Δίνει μάχη με την Ντανούμπιο για μια θέση στο επόμενο Σουνταμερικάνα. Το βράδυ της Πέμπτης νίκησε εκτός έδρας με 2-1 την Πλάσα Κολόνια καταδικάζοντάς την σε υποβιβασμό.Δέχτηκε γκολ στο 2′, αλλά είχε υπομονή κι επιμονή. «Απάντησε» με γκολ στο 66′ και 80′

ΑΤΛ. ΡΙΒΕΡ ΠΛ.: Θεωρητικά διεκδικεί θέση στο επόμενο Σουνταμερικάνα, αλλά χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων. Είναι σε φόρμα. Εχει 4 αγώνες αήττητη (απολογισμός 2-2-0). Συμπλήρωσε 5 κίτρινες ο Ροντρίγκες (α. 9/0). επιστρέφει ο Φερνάντες (μ. 7/0), αμφίβολος ο Γιόνες (μ. 11/0)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.