Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΠΟΝΗΡΟΣ σε Ιταλία, Αγγλία και Σκωτία

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ σε Ιταλία, Αγγλία και Σκωτία

ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ιταλίας, βρισκόμαστε στον 4ο γύρο, ένα βήμα πριν από τους «16», φάση στην οποία μπαίνουν τα «βαριά χαρτιά». Σε όλα τα ματς υπάρχει φαβορί, δεν εξαιρείται το ΣΠΑΛ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στην Α’ Ιταλίας, οι φιλοξενούμενοι στη Β’, αλλά το κοινό στοιχείο είναι ότι σε διοικητικό και οπαδικό επίπεδο επικρατούν άριστες σχέσεις. Αυτό το στοιχείο μας αρκεί να σκεφτούμε… πονηρά. Δεν θα μας απασχολήσει το αποτέλεσμα, αλλά τα γκολ. Από τη στιγμή που το κλίμα στις εξέδρες θα είναι άριστο, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα προσπαθήσουν να αποζημιώσουν τους θεατές, προσφέροντας θέαμα. Δεν ξεχνάμε ότι οι φιλοξενούμενοι σκόραραν 3 φορές στην έδρα της Μπολόνια στον προηγούμενο γύρο, τώρα επιλέγουμε το Over 3,5 που έχει απόδοση 2,95 (κωδικός 1920, την Τρίτη στις 19.00).

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΑΓΓΛΙΑΣ, η ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ φιλοξενεί τη ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ. Οι γηπεδούχοι, στο πρώτο ματς με τον υπηρεσιακό Γκάρι Μέγκσον στον πάγκο (μετά την απόλυση του Τόνι Πιούλις) απέσπασαν ισοπαλία με 1-1 στο Λονδίνο από την Τότεναμ. Συνήθως τέτοιες αλλαγές προπονητών (φαβορί για αναλάβει την τεχνική ηγεσία είναι ο Αλαν Πάρντιου) φέρνουν έστω και πρόσκαιρα βελτίωση. Την ίδια στιγμή η Νιούκαστλ διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, καθώς μετράει 4 συνεχόμενες ήττες. Η συγκυρία μοιάζει ευνοϊκή για τη Γουέστ Μπρομ, ώστε να πάρει τη νίκη που θα την απομακρύνει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κρατάμε τον «άσο» με απόδοση 2,15 (κωδικός 1971, την Τρίτη, στις 21.45).

«ΠΑΜΕ» στην ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ ΣΚΩΤΙΑΣ (εξ αναβολής αναμέτρηση). Η «ανεβασμένη» ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ υποδέχεται την – ομολογουμένως – αλλοπρόσαλλη ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ και δείχνει ικανή να ζορίσει τους φιλοξενούμενους. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι παραμένει αήττητη για τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά ταυτόχρονα έχει αρχίσει και παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν φοβάται τα παιχνίδια και έχει γενικότερα θράσος. Κάτι που φάνηκε και στην ισοπαλία με την Ντανφέρμλιν εκτός έδρας, θα μπορούσε και να έχει επικρατήσει. Η Κουίν Οφ Σάουθ είναι ασταθής και μέτρια αμυντικά, δεν είναι απίθανο να το πληρώσει. Μία νίκη έχει μόλις στα τέσσερα τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Ο «άσος» με… κάλυψη στην ισοπαλία («διπλή ευκαιρία») βρίσκεται στο 1,88 (κωδικός 2595, την Τρίτη, στις 21.45).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.