Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > ΤΟΥΡΚΙΑ: Εκπέμπει «SOS» η Καραμπούκσπορ

ΤΟΥΡΚΙΑ: Εκπέμπει «SOS» η Καραμπούκσπορ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το τελευταίο διάστημα η Καραμπούκσπορ. Δεν είναι μόνο η αγωνιστική εικόνα που είναι αποκαρδιωτική (9 ήττες στα 10 τελευταία ματς), αλλά και το ότι το «ταμείο είναι μείον». Τα οικονομικά προβλήματα διογκώνονται ολοένα και περισσότερο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν μουρμούρες από τους παίκτες στα αποδυτήρια (παίκτες αναρωτιούνται γιατί καθυστερούν οι πληρωμές). Διοίκηση επί της ουσίας δεν υπάρχει, καθώς προ 2 εβδομάδων παραιτήθηκαν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, μαζί και ο πρόεδρος Χικμέτ Φερουντούν Τανκούτ. Η φράση «ακυβέρνητο καράβι» ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα από το Καραμπούκ και αυτοί που έχουν αναλάβει δράση είναι οι οπαδοί.

Μέλη του συνδέσμου «Μαβί Ατές», αλλά και απλοί φίλοι της ομάδας, ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους προς τοπικούς φορείς. Απαίτησαν από κυβερνητικά στελέχη, βουλευτές και ανθρώπους με οικονομική επιφάνεια να συνεισφέρουν, ώστε να βγει ο σύλλογος από το… αδιέξοδο. Μάλιστα, υπήρξαν βολές και προς την τουρκική κυβέρνηση, θεωρώντας πως δεν δείχνουν την απαιτούμενη στήριξη σε ομάδες εκτός μεγάλων πόλεων (Κωνσταντινούπολης, Αγκυρας, Προύσας, Τραπεζούντας).

«Ζητάμε από τους Τσαγκρί Γκιουλέτς και Μουσταφά Γιολμπουλάν, που υπηρέτησαν διοικητικά την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, να την… σηκώσουν από το κρεβάτι του αρρώστου και να την πάνε εκεί που της αξίζει», δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου, Εμρά Ακμπουλούτ.

Ολα αυτά εξελίχθηκαν πριν από κρίσιμο ματς με την Γκεζτέπε (Σάββατο, 15.30), με την ομάδα της Σμύρνης να είναι ξεκούραστη (δεν επιβαρύνθηκε με παιχνίδι Κυπέλλου), να προέρχεται από σημαντική νίκη επί της Ακίσασπορ (2-0) και να μπορεί να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.