Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΠΟΝΗΡΟΣ πάει… Τσάμπιονς Λιγκ

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ πάει… Τσάμπιονς Λιγκ

ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ στο «Καμπ Νου». Οι αριθμοί… λένε την αλήθεια. Οι «μπλαουγκράνα» στην έδρα τους «τρέχουν» αήττητο σερί, στα ευρωπαϊκά ματς 23 αγώνων, με απολογισμό 21 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ομως το παιχνίδι με την ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ έχει ιδιαιτερότητες. Και μας βάζει σε σκέψεις. Η «Μπάρτσα» έχει προκριθεί, ως πρώτη από τον όμιλο. Ο Βαλβέρδε σκέφτεται σοβαρά να κάνει ροτέισον. Οι Πορτογάλοι «ταξιδεύουν» στην Ισπανία για τη νίκη, περιμένοντας «δώρο» από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να προσπεράσουν στο… φώτο φίνις τη Γιουβέντους στη «μάχη» της δεύτερης θέσης. Εννοείται ότι πολλά θα εξαρτηθούν (και) από την εξέλιξη του αγώνα στο Φάληρο, όμως οι αποδόσεις, αφενός δεν «φωτογραφίζουν» το κίνητρο και αφετέρου αδικούν τη Σπόρτινγκ ως ομάδα. Γιατί διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που αν μη τι άλλο μπορούν να πάρουν, έστω και ένα τιμητικό… αποτέλεσμα, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Επειδή ένα γρήγορο γκολ της «Γιούβε» στον Πειραιά, μπορεί να διαμορφώσει και την… εικόνα του αγώνα στο «Καμπ Νου», δηλαδή να… ρίξει την ψυχολογία των Πορτογάλων, θα στραφούμε σε εναλλακτικό στοίχημα. Το «Χ στο ημίχρονο» έχει απόδοση 2,50 και ρισκάρουμε (κωδικός 1373, την Τρίτη στις 21.45).

Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σίτι νίκησε 2 φορές τη Νάπολι και συνεχίζει τον… περίπατό της στον 6ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το «πέντε στα πέντε» της έχει εξασφαλίσει πρόκριση και πρωτιά, τώρα παίζει στην έδρα της ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ για το γόητρο και μόνο. Αντίθετα, η ουκρανική ομάδα θέλει έναν βαθμό για να πανηγυρίσει την πρόκριση (δύσκολα δεν θα νικήσει η Νάπολι τη Φέγενορντ, έστω και στην Ολλανδία), οπότε οι αποδόσεις είναι προσαρμοσμένες ανάλογα. Το «έξι στα έξι» δεν είναι το πλέον ισχυρό κίνητρο του κόσμου, αλλά όταν μία ομάδα όπως η διαφαινόμενη πρωταθλήτρια Αγγλίας, η οποία στη διοργάνωση έχει αποδώσει… διαστημικό ποδόσφαιρο, μας προσφέρεται σε απόδοση αουτσάιντερ, είμαστε διατεθειμένοι να ρισκάρουμε. Παίζουμε το «διπλό» του 2,75 (κωδικός 1419, την Τετάρτη στις 21.45.

ΓΙΑΤΙ να μην σκοράρει (και) ο ΑΠΟΕΛ στην έδρα της ΤΟΤΕΝΑΜ; Το έχει κάνει με καλύτερες ομάδες. Το Goal – Goal έχει απόδοση 2,15 (κωδικός 1420, την Τετάρτη στις 21.45).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.