Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > O ΠΟΝΗΡΟΣ σε Σκωτία, Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία

O ΠΟΝΗΡΟΣ σε Σκωτία, Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ της Σκωτίας, η ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ υποδέχεται τη ΦΟΛΚΕΡΚκαι ο «άσος» έχει τον πρώτο λόγο. Αμφότερες έρχονται από μακρά αποχή, με τα «λιοντάρια» να μη έχουν παίξει από τις 28 Νοεμβρίου και αντίστοιχα οι φιλοξενούμενοι «Μπερνς» από τις 25 του ίδιου μήνα. Η αγωνιστική διαφορά πάντως είναι αρκετά μεγάλη, με τη γηπεδούχο να διατηρεί μια σταθερά καλή πορεία ευρισκόμενη στην τέταρτη θέση, ενώ εντός έδρας έχει γνωρίσει μόλις μία φορά την ήττα σε επτά ματς. Στον αντίποδα, η Φόλκερκ προσπαθεί να συμμαζευτεί υπό τις οδηγίες του κόουτς Χάρτλεϊ, είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση, κάτι που θα γίνει μεν, αλλά όχι ακόμα. Το ρόστερ της είναι αδύναμο και μία σοβαρή Λίβινγκστον μπορεί να επιβεβαιώσει τον «άσο» του 2,02 (κωδικός 990, την Τρίτη στις 21.45).

Η ΜΠΑΓΕΡΝ έχει βρει ηρεμία και ρυθμό. Δεν διαφωνούμε. Αλλά σε «νοκ άουτ» παιχνίδι (Κυπέλλου) με την ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ το «1,40» του «άσου» είναι εκτός πραγματικότητας. Δεν θα πάμε… μακριά τη βαλίτσα. Θα ποντάρουμε στο «Χ ημίχρονο» με απόδοση 2,45 (κωδικός 1047, την Τετάρτη στις 21.45).

ΣΤΗΝ Α’ ΓΑΛΛΙΑΣ η ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς, χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ. Φιλοξενείς τη ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ, η οποία… βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Υπέστη τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ μετράει πολλές απουσίες στον χώρο της άμυνας. Λείπει ο βασικός τερματοφύλακας Ριφιέ και τρεις στόπερ, οι Πογκμπά, Περέν και Γκάμπριελ. Στηρίζουμε τον «άσο» του 1,85 (κωδικός 1055) στο ματς της Τετάρτης στις 22.00).

ΠΑΜΕ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Η ΚΑΝΤΙΘ «τρέχει» νικηφόρο σερί επτά αγωνιστικών και στρογγυλοκάθεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Λίγκας. Και παρ’ όλα αυτά για το παιχνίδι με την ΤΕΝΕΡΙΦΗ δίνεται… αουτσάιντερ, η νίκη της «πιάνει» αποδόσεις άνω του 3,00! Θα κοντράρουμε το… ρεύμα των αγορών, θα ποντάρουμε στο «διπλό» με απόδοση 3,25 (κωδικός 1102, την Πέμπτη στις 22.00).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.