Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΠΟΝΗΡΟΣ σε Αγγλία, Σκωτία και Ισπανία

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ σε Αγγλία, Σκωτία και Ισπανία

ΣΤΗΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ της Σκωτίας, η ΜΟΡΤΟΝ υποδέχεται σε γειτονικό ντέρμπι τη ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ, σε ένα ματς στο οποίο η πρωτοπόρος έχει προβάδισμα για την επικράτηση. Για ακόμα μία φορά οι «Μπάντις», όπως είναι το παρατσούκλι τους, απέδειξαν ότι έχουν πάρει φόρα για την άνοδο, επικρατώντας εύκολα της Νταντί Γιουνάιτεντ με 2-0 (εντός). Ηταν η τέταρτη νίκη στη σειρά και η δεύτερη φορά σε αυτό το διάστημα, που κράτησε το «μηδέν» στην άμυνα. Σε καλό μομέντουμ βρίσκεται και η Μόρτον, όμως έχει δείξει ότι είναι αλλοπρόσαλλη και για αυτό το λόγο έχει χάσει την ευκαιρία να βρίσκεται εντός της 4άδας. Το «διπλό» βρίσκεται σε εξαιρετική απόδοση, αξίζει να πονταριστεί στο 2,30 (κωδικός 1910, την Τρίτη στις 17.00).

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΑΓΓΛΙΑΣ, η ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ φιλοξενεί τη ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. Η αναμέτρηση είναι κρίσιμη βαθμολογικά, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Η Γουέστ Χαμ είχε περισσότερες ημέρες ξεκούρασης στη διάθεσή της, αφού αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 26 Δεκεμβρίου, στο εκτός έδρας 3-3 με την Μπόρνμουθ, ένα ματς που θα μπορούσε να είχε κερδίσει. Η Γουέστ Μπρομ πήρε… ψυχολογία μετά το 1-1 με την Αρσεναλ, ωστόσο η τελευταία της νίκη σημειώθηκε στις 19 Αυγούστου 2017 και έκτοτε… αγνοείται επί 19 αγωνιστικές (0-10-9). Σε απόδοση 1,80 ο «άσος», θα μας… απασχολήσει (κωδικός 1920, την Τρίτη, στις 21.45).

ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ισπανίας έχουμε την αναμέτρηση ΦΟΡΜΕΝΤΕΡΑ – ΑΛΑΒΕΣ. Θα ποντάρουμε την ισοπαλία στο ημίχρονο. Αυτό συνέβη στα 7 από τα τελευταία 10 παιχνίδια της γηπεδούχου (ομάδα τρίτης κατηγορίας) στο «Μουνιθιπάλ» ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Οσον αφορά στη φιλοξενούμενη, προέρχεται από 3 στα 4 πιο πρόσφατα ματς τόσο εκτός έδρας, όσο και εντός. Αμφότερες θα κατέβουν προσεκτικά και δεν θα πάρουν πολλά ρίσκα, αφού υπάρχει και επαναληπτικός. Παίζουμε λοιπόν το «Χ στο ημίχρονο» σε απόδοση 1,91 (κωδικός 1934, την Τετάρτη στις 20.00).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.