Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ο ΠΟΝΗΡΟΣ σε Αγγλία, Ισπανία και Ελλάδα

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ σε Αγγλία, Ισπανία και Ελλάδα

ΣΤΗΝ A’ ΑΓΓΛΙΑΣ, η ΠΛΙΜΟΥΘ φιλοξενεί την ΜΠΕΡΙ. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται βελτιωμένοι εσχάτως, βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού και προσπαθούν να… χτίσουν απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις. Η Μπέρι βρίσκεται σε κακή κατάσταση, η μία ήττα διαδέχεται την άλλη και η ομάδα έχει… κολλήσει στην ουρά της βαθμολογίας, αντιμετωπίζοντας σοβαρό επιθετικό πρόβλημα. Η Πλίμουθ έχει την ευκαιρία για άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς και σε απόδοση 2,10, ο «άσος» θεωρείται αποδεκτός (κωδικός 2034, το Σάββατο, στις 17.00).

«ΠΑΜΕ» στο Κύπελλο Αγγλίας, στο οποίο, μετέχουν πλέον και οι «μεγάλες» ομάδες από Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ. Οι εκπλήξεις… καραδοκούν, τόσο γιατί η διοργάνωση τις ευνοεί όσο και γιατί το βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα των εορτών καθιστά επιβεβλημένο το ροτέισον. Η ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ νίκησε την Τρίτη τη Γουέστ Μπρομ, απόψε, Πέμπτη, παίζει με την Τότεναμ και στη συνέχεια πηγαίνει στην έδρα της ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ, δίνοντας το τρίτο επίσημο παιχνίδι σε διάστημα 6 ημερών. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία στην Α’ Αγγλίας, βλέπουν το ματς ως… πρόκληση και καθώς η Γουέστ Χαμ θα παραταχθεί λογικά με πολλούς αναπληρωματικούς, αξίζει να πάρουμε το ρίσκο στον «άσο» με απόδοση 3,45 (κωδικός 2216, την Κυριακή, στις 16.00).

 ΣΤΗ Β’ ΙΣΠΑΝΙΑΣ δεσπόζει το ντέρμπι ΚΑΝΤΙΘ – ΓΡΑΝΑΔΑ, με τη γηπεδούχο να προέρχεται από μεσοβδόμαδο ματς στο Κύπελλο (με τη Σεβίλλη), όπου θα έβαζε, όμως, ως επί το πλείστον παίκτες που είχαν ελάχιστα λεπτά συμμετοχής μέχρι τώρα στη σεζόν. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας 8-1-0 ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ παρουσιάζεται αξιόπιστη στην έδρα της (4 σερί νίκες με 7-1 απολογισμό τερμάτων). Ποντάρουμε τον «άσο» σε απόδοση 2,05 (κωδικός 2165, το Σάββατο στις 19.00).

«ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ» με Σούπερ Λίγκα. Βρίσκουμε αξία στο Goal – Goal του ΛΑΡΙΣΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με απόδοση 2,15 (κωδικός 2263, την Κυριακή στις 19.30). Βασικό μας επιχείρημα η ασταθής άμυνα των «ερυθρόλευκων», η οποία δεν έχει δεχθεί γκολ μόνο σε 3 ματς του πρώτου γύρου…

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.