Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > «Ανοίγει» το σκορ στο Αμστερνταμ

«Ανοίγει» το σκορ στο Αμστερνταμ

Οι αγώνες για την πρεμιέρα των ομίλων της Λίγκα Εθνών, ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Δράση και στα πρωταθλήματα της Β’ Βραζιλίας, Γ’ Γαλλίας, Μεξικού και Ιρλανδίας.

Στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», η Ολλανδία υποδέχεται την Πολωνία. Ο τεχνικός Κούμαν αποχώρησε για την Μπαρτσελόνα, στη θέση του ο υπηρεσιακός βοηθός του, Λοντεβέγκες. Οι Πολωνοί θα στερηθούν τον σταρ Λεβαντόφσκι, που έμεινε εκτός κλήσεων. Αποφεύγουμε τον χαμηλό «άσο» και ποντάρουμε στα πολλά τέρματα. 

Στη Γλασκώνη, Σκωτία και Ισραήλ τίθενται αντιμέτωποι, σε αγώνα «πρόβα τζενεράλε» για τον μεταξύ τους αγώνα μπαράζ στις 8/10 για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος! Περιμένουμε «κλειστό» ματς, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Παίζουμε τα «2-3 γκολ».

Στη Γ’ Γαλλίας, ισορροπημένο το ζευγάρι της Λαβάλ με την Λυών Ντουσέρ. Κάτι τέτοιο αποτυπώνεται και από το «σετ» αποδόσεων. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία. 

Τέλος, στη Β’ Βραζιλίας, η Πόντε Πρέτα φιλοξενεί την Μποταφόγκο ΣΠ σε γειτονική «μάχη» της πολιτείας του Σάο Πάολο. Αμφότερες αντιμετωπίζουν σοβαρές απουσίες, θα λείψουν οι πρώτοι τους σκόρερ! Μέχρι στιγμής, η γηπεδούχος έχει δείξει καλύτερα στοιχεία από την αντίπαλό της και έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα της. 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΣΗΜΕΙΑ
741 21.00 ΛΑΒΑΛ – ΛΥΩΝ ΝΤΟΥΣΕΡ Χ 2,72
761 03.30 ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ ΣΠ 1 1,90
ΓΚΟΛ
748 21.45 ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ OVER 1,78
750 21.45 ΣΚΩΤΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ 2-3 GOAL 1,93

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.