Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Ανώτερη η Ιντερνασιονάλ

Ανώτερη η Ιντερνασιονάλ

Σαφώς πιο μικρός ο όγκος των αγώνων στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Η Εθνική μας ομάδα δοκιμάζεται στο Κόσοβο, 2ο σερί εκτός έδρας παιχνίδι σε διάστημα 3 ημερών για τη Λίγκα Εθνών!

Για την ίδια διοργάνωση, η Ουγγαρία αντιμετωπίζει τη Ρωσία. «Σκληροτράχηλλη» ομάδα η γηπεδούχος, στηρίζεται στη δύναμη και στο πάθος. Οι φιλοξενούμενοι υπερτερούν σε ποιότητα, ωστόσο το έργο τους είναι δύσκολο. Αποφεύγουμε το σημείο και επιλέγουμε τα «2-3 γκολ», σύνολο τερμάτων που καλύπτει πολλά πιθανά σκορ. 

Στην Α’ Βραζιλίας, η Ιντερνασιονάλ έμεινε «όρθια» στην έδρα της Παλμέιρας (1-1). Συνεχίζει να πορεύεται με μόλις 1 ήττα (5-1-1) και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας! Η «Κολοράντο» υποδέχεται την ντεφορμέ Μπαΐα, που συμπλήρωσε 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη και δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα. Πάμε με τον «άσο». 

Τέλος, στο πρωτάθλημα της Αμερικής, περιμένουμε σκορ και θέαμα στην αναμέτρηση του Σιάτλ με το Πόρτλαντ. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι με απολογισμό 3-2-0, έχοντας καταγράψει 4 Over στο ίδιο χρονικό διάστημα. Ακριβώς το ίδιο (4/5 Over) ισχύει και για τους φιλοξενούμενους, που έχουν μόλις 1 νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

953 19.00 ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΡΩΣΙΑ 2-3 GOAL 1,95

961 22.00 ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΜΠΑΪΑ 1 1,75

973 05.00 ΣΙΑΤΛ – ΠΟΡΤΛΑΝΤ OVER 1,55

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.