Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Goal – Goal στο Αμστερνταμ

Goal – Goal στο Αμστερνταμ

Οι αγώνες για τη Λίγκα Εθνών ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Παιχνίδια και σε πρωταθλήματα (Β’ Βραζιλίας, Γ΄ Γαλλίας, Β’ Σουηδίας, Β’ Φινλανδίας και Ιρλανδίες) από το υπόλοιπο μενού.

Σπουδαία αναμέτρηση στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα». Η Ολλανδία αντιμετωπίζει την Ιταλία. Οι «οράνιε» νίκησαν δύσκολα εντός έδρας με 1-0 την Πολωνία στην πρεμιέρα, ενώ η «σκουάντρα τζούρα» έπεσε «θύμα» έκπληξης, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 εντός με τη Βοσνία στη Φλωρεντία, βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί 11 αγώνων, που αποτελούσε ρεκόρ στην ιστορία της. «Τριπλή» στοιχηματικά το παιχνίδι, πολύ πιθανό όμως το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

Την ίδια ώρα, η Τσεχία υποδέχεται την Σκωτία. Το ματς αρχικά είχε αναβληθεί, καθώς δύο παίχτες της γηπεδούχου είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό! Τελικά, θα παραταχθούν με νέα πρόσωπα στην αποστολή, κάτι που έχει φέρει «τούμπα» το «σετ», με τους Βρετανούς πλέον να «κουβαλούν» την ταμπέλα του φαβορί. Εμεις θα επιλέξουμε τα «2-3 γκολ» για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, σύνολο τερμάτων που εμφανίζουν συχνά και οι δύο ομάδες. 

«Κλείνουμε» με Β’ Βραζιλίας. «Βαρύ» κλίμα επικρατεί στην Κρουζέιρο. Πέρσι υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της! Αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση 6 βαθμών. Συμπλήρωσε 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη, με συνέπεια να πέσει στη ζώνη υποβιβασμού (!), με τους οπαδούς να ζητάνε την αποχώρηση του προπονητή Εντερσον Μορέιρα. Πρόσφατα αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Κλαμπ Ρεγκάτας, την οποία φιλοξενεί τα ξημερώματα! Περιμένουμε να αντιδράσει, αλλά επειδή δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης, θα ρισκάρουμε στα πολλά τέρματα. 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

988 21.45 ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ G/G 1,75

989 21.45 ΤΣΕΧΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ 2-3 GOAL 1,90

995 02.00 ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΚΛ. ΡΕΓΚΑΤΑΣ OVER 2,05

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.