Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Αποφασιστικό βήμα πρωτιάς για την Αγγλία U21

Αποφασιστικό βήμα πρωτιάς για την Αγγλία U21

Λίγκα Εθνών, προκριματικά Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21, Λιγκ Τρόφι Αγγλίας, Β’ Βραζιλίας, Β’ Νορβηγίας, Περού, Μεξικό, Κίνα. Απ’ όλα έχει το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Το Λιγκ Τρόφι Αγγλίας δεν αποτελεί σοβαρή διοργάνωση. Ομάδες Α’ και Β’ κατηγορίας έχουν την ευκαιρία τους για διάκριση. Μοναδική μας επιλογή είναι το Over στην αναμέτρηση της Πιτέρμπορο με την Μπέρτον. Οι δύο ομάδες παίζουν «ανοιχτά» και τα πολλά τέρματα αποτελούν λογική επιλογή. 

Στον 3ο όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών, η Αυστρία υποδέχεται την Αγγλία στην πόλη Ριντ. Από ήττα – σοκ από την Αλβανία με το εμφατικό 5-1 (!), προέρχονται οι γηπεδούχοι, που θα παραταχθούν για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, με τον βοηθό προπονητή. Αντίθετα, τα «λιοντάρια» κάνουν επίδειξη δύναμης στον όμιλο, καθώς «μετρούν» 5 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, με απολογισμό τερμάτων 19-3! Σε εξαιρετική κατάσταση ο φορ Ενκετιά, πέτυχε χατ – τρικ στο τελευταίο παιχνίδι και έφτασε τα 11 γκολ σε 9 συμμετοχές. Παίζουμε το «διπλό». 

Τέλος, στη Β’ Βραζιλίας, η Ζουβεντούδε αντιμετωπίζει την Κονφιάνσα. Με ανεβασμένη ψυχολογία η γηπεδούχος, προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της ουραγού Οέστε (3-1) και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί (0-3-2) 5 αγωνιστικών. Καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να ξεπεράσει το εμπόδιο της νεοφώτιστης φιλοξενούμενης. Θεωρούμε πως μπορεί να τα καταφέρει. .

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

540 21.00 ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΜΠΕΡΤΟΝ OVER 1,70

551 21.30 ΑΥΣΤΡΙΑ U21 – ΑΓΓΛΙΑ U21 2 1,55

571 01.15 ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ – ΚΟΝΦΙΑΝΣΑ 1 2,35

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.