Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Προβάδισμα η Μακάμπι

Προβάδισμα η Μακάμπι

Κουπόνι που θυμίζει Σαββατοκύριακο το σημερινό, πάμε να δούμε αναλυτικά τις τρεις προτάσεις της στήλης.

Περνάμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας, η Ομόνοια αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα. Ο νικητής θα παίξει στα πλέι οφ της διοργάνωσης με τον Ολυμπιακό. Το «τριφύλλι» απέδειξε πως είναι «σκληρό καρύδι», καθώς απέκλεισε εκτός έδρας κατά σειρά τις Αραράτ και Λέγκια. Οι Σέρβοι σαφέστατα είναι πιο ποιοτικοί, ωστόσο έχουν δύσκολη αποστολή. Περιμένουμε «κλειστό» ματς, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Λογική επιλογή αποτελούν τα «2-3 γκολ». 

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη έχει περάσει των Ρίγα και Σούντουβα, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Η Ντιναμό Μπρεστ κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρσι, φέτος είναι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Δύσκολα θα μπορέσει να «προκαλέσει» προβλήματα στο Ισραήλ. Παίζουμε τον «άσο». 

Τέλος, ενδιαφέρον παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα σε Μίντιλαντ και Γιουνγκ Μπόις. Η πρωταθλήτρια Δανίας απέκλεισε τη Λουντογκόρετς και μάλιστα εκτός έδρας. Οι Ελβετοί είναι «αφεντικό» τα τελευταία χρόνια εντός των συνόρων, ενώ στην Ευρώπη φτάνουν τουλάχιστον μέχρι τους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αμφότερες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και το κυνηγήσουμε τα πολλά τέρματα, έχει λογική.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

702 18.00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤ. 2-3 GOAL 1,91

803 20.00 ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. – ΝΤ. ΜΠΡΕΣΤ 1 1,55

817 21.30 ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ OVER 1,85

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.