Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά, Θέμα, Κορονοϊός > Μπακογιάννης : Απάντηση για τη μη χρήση μάσκας σε συναυλία

Μπακογιάννης : Απάντηση για τη μη χρήση μάσκας σε συναυλία

Η μη χρήση μάσκας από τον Κώστα Μπακογιάννη, στη συναυλία της Άννας Βίσση, στην Τεχνόπολη, προκάλεσε αντιδράσεις σε μερίδα χρηστών των social media.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, έσπευσε να δώσει τη δική του απάντηση, τονίζοντας ότι από σήμερα (16.09.2020) που -βάσει των νέων μέτρων για τον κορονοϊό– η μάσκα είναι υποχρεωτική στις συναυλίες, η σχετική οδηγία θα εφαρμοστεί στην Τεχνόπολη και θα ακολουθηθεί και από τον ίδιο.

Στην ανάρτηση του στο Facebook, ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρει: “Καλημέρα. Να είμαστε ξεκάθαροι. Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων όλο το καλοκαίρι, απέδειξε ότι μπορεί να διοργανώνει άψογες εκδηλώσεις, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και όλα τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια όλων, με επαγγελματισμό υψηλού επιπέδου και με απόλυτη υπευθυνότητα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.
35 συναυλίες που στήριξαν τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους στον πολιτισμό σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Δεν είναι θεωρία, το καταφέραμε στην πράξη.

Με πληρότητα 44% , ενσυνείδητα χαμηλότερη ακόμη και από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες (75% μέχρι χθές, 50% από σήμερα), με υποχρεωτική χρήση μάσκας κατά την είσοδο και την έξοδο, με ταξιθεσία, με αποστάσεις, με καθήμενους μόνο. Με την ίδια υπευθυνότητα προσαρμοζόμαστε και στα νέα μέτρα, από σήμερα και οι καθήμενοι πρέπει να φοράνε μάσκες. Προφανώς θα συνεχίσω κι εγώ αλλά και όλοι όσοι αγαπούν τον πολιτισμό να συμμετέχουμε στις υποδειγματικές εκδηλώσεις της Τεχνόπολης. Και επειδή όσοι έρχονται δίνουν τα εύσημα στην ομάδα της Τεχνόπολης, εκείνοι που μας αμφισβητούν, ας έρθουν σε μια από τις επόμενες συναυλίες για να το διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια. Θα περάσουν καλά και με απόλυτη ασφάλεια. Σας περιμένουμε. Εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων”.

Πηγή: newsit.gr

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.