Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Εντυπωσιάζει η Τολίμα

Εντυπωσιάζει η Τολίμα

Μικρός ο όγκος των αγώνων στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Αγώνες από πολλά πρωταθλήματα, αυξημένος ο βαθμός δυσκολίας. Πάμε με ρίσκο.

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Φινλανδία. Η Λάχτι επανήλθε άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών και στοχεύει σε είσοδο στα πλέι οφ. Φιλοξενείται στην έδρα της ουραγού Ροβανιέμι, η οποία απογοητεύει, έχοντας υποστεί 12 ήττες στα 13 τελευταία εντός έδρας παιχνίδι. Παίρνουμε το ανάλογο ρίσκο και επιλέγουμε το «2» στο πρώτο ημίχρονο. 

Μένουμε στην ίδια κατηγορία. Η Χέλσινγκφορς υποδέχεται την Ιλβες. Πρόκειται για δύο ομάδες με ελάχιστες διαφορές, μόλις 2 βαθμοί η μεταξύ τους διαφορά. Αμφότερες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Η γηπεδούχος «μετρά» 5 G/G και 4 Over στα 6 τελευταία παιχνίδια. Η φιλοξενούμενη έχει καταγράψει 4 G/G και 3 Over στο ίδιο χρονικό διάστημα. Ποντάρουμε στο Goal – Goal.

«Κλείνουμε» με Κολομβία. Η Τολίμα συνεχίζει ακάθεκτη την ξέφρενη πορεία της. Βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ είναι η μοναδική ομάδα της χώρας που παραμένει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα, με απολογισμό 7 νίκες και 6 ισοπαλίες. Επίσης, διαθέτει με διαφορά την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, με μόλις 7 γκολ παθητικό. Αντιμετωπίζει την Αλιάνζα Πετρολέρα, που αναμένεται κουρασμένη, καθώς ξημερώματα Τρίτης, έπαιξε με την Μπουκαραμάνγκα. Πάμε με τον «άσο».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΟ

804 18.00 ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΛΑΧΤΙ 2 ΗΜ. 2,50

ΔΥΑΔΑ

808 18.30 ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ – ΙΛΒΕΣ G/G 1,73

847 00.00 ΤΟΛΙΜΑ – ΑΛΙΑΝΖΑ ΠΕΤΡ. 1 1,73

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.