Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Τέσσερις επιλογές σε γκολ

Τέσσερις επιλογές σε γκολ

Πολύ δύσκολο το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Είμαστε «αναγκασμένοι» να στραφούμε σε «παιχνίδι» με τα γκολ.

Στη Β’ Γαλλίας, η Σαμπλί υποδέχεται την Κλερμόν. Η γηπεδούχος βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας μόλις 1 νίκη σε 6 αγωνιστικές (1-2-3). Εχει καταγράψει 4 Over και G/G στο ίδιο χρονικό διάστημα. Η φιλοξενούμενη πορεύεται με μόλις 1 ήττα (2-3-1) και προσπαθεί να πλησιάσει τη ζώνη των πλέι οφ. Σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

Πρεμιέρα στην Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας. Η Χάρτς υποβιβάστηκε πέρσι, καθώς βρισκόταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα, λόγω κορωνοϊού. Φέτος αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Φιλοξενεί την Νταντί, η οποία αναμένεται να παλέψει το παιχνίδι. Αποφεύγουμε τον χαμηλό «άσο» και επιλέγουμε τα «2-3 γκολ». 

Στο Σαμπιονά, η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της. Προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες και προσπαθεί να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις. Εχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Νιμ, ωστόσο η απόδοση του «διπλού» κρίνεται χαμηλή. Για αυτό και θα ποντάρουμε στα «4-6 γκολ», επιλογή που «πληρώνει» άνω του 2,00. 

Τέλος, στη Β’ Ολλανδίας, η Φόλενταμ αντιμετωπίζει την Αϊντχόφεν Β’. Η φιλοξενούμενη «μετρά» 6 Over σε ισάριθμες αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα! Περιμένουμε να «ανοίξει» το σκορ και παίζουμε τα «4-6 γκολ».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

113   20.00 ΣΑΜΠΛΙ – ΚΛΕΡΜΟΝ G/G   2,00

123   21.45 ΧΑΡΤΣ – ΝΤΑΝΤΙ         2-3 G 1,92

124   22.00 ΝΙΜ – ΠΑΡΙ Σ.Ζ. 4-6 G 2,12

127   22.00 ΦΟΛΕΝΤΑΜ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β’      4-6 G 2,23

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.