Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > «Παιχνίδι» με τα γκολ σε έξι «μέτωπα»

«Παιχνίδι» με τα γκολ σε έξι «μέτωπα»

Ολοκληρώνεται ένα γεμάτο τετραήμερο, μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων. Ακολουθεί η πρεμιέρα των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα.

Στην Κύπρο, ο Απόλλωνας δοκιμάζεται στη Λευκωσία με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Λεμεσού παραμένει αήττητη και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι είναι «σκληροτράχηλλη» ομάδα και θα παλέψουν. Αποφεύγουμε το χαμηλό «διπλό» και πάμε στα «2-3 γκολ».

Στη Σούπερ Λίγκα, η 5η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναιτωλικό. Αλλαγή τεχνικού στους γηπεδούχους, που παραμένουν στην τελευταία θέση της κατάταξης και είναι μοναδικοί χωρίς βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη. Δεν «μπλέκουμε» σημείο, επιλέγουμε τα «2-3 γκολ». 

Επιστρέφουμε στην Κύπρο. Στη Λεμεσό, η ΑΕΛ υποδέχεται την Ενωση Παραλιμνίου. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα, σε απόδοση όμως που κρίνεται αρκετά χαμηλή. Πάμε με τα πολλά τέρματα. 

Στην Πολωνία, η Λέχια αντιμετωπίζει την Πογκόν. Οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και βρίσκουν δίχτυα με σχετική άνεση. Λογική επιλογή αποτελούν τα πολλά γκολ. 

Στο Βέλγιο, η Οστάνδη φιλοξενείται από την Μπέβερεν. Δύσκολο παιχνίδι, αν και οι αποδόσεις χρίζουν φαβορί τη φιλοξενούμενη. Θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε στα πολλά τέρματα. 

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η 5η αγωνιστική «κλείνει» με το παιχνίδι της Λιντς με τη Γουλβς. Τα «παγώνια» του Μαρσέλο Μπιέλσα παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, αντίθετα οι «λύκοι» δίνουν βάση στην ανασταλτική τους λειτουργία. Καταλήγουμε στα «2-3 γκολ». 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

512 18.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚ. – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜ. 2-3 GOAL 1,92

518 19.30 ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-3 GOAL 1,95

ΔΥΑΔΑ 1

521 20.00 ΑΕΛ – ΕΝ. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ OVER 1,57

530 21.30 ΛΕΧΙΑ – ΠΟΓΚΟΝ OVER 1,80

ΔΥΑΔΑ 2

531 21.45 ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΟΣΤΑΝΔΗ OVER 1,53

534 22.00 ΛΙΝΤΣ – ΓΟΥΛΒΣ G/G 1,73

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.