Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Νότιγχαμ σκορ και θέαμα

Νότιγχαμ σκορ και θέαμα

Η πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Πλήρης αγωνιστική στις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας, στην Β’ Ιταλίας και στην Β’ Βραζιλίας.

Στην Τσάμπιονσιπ, η Νότιγχαμ «έσπασε το ρόδι» στην έδρα της Μπλάκμπερν το περασμένο Σάββατο με 1-0. Υποδέχεται την Ντέρμπι, η οποία επίσης έχει «μαζέψει» μόλις 3 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές (1-0-4) και έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών. «Σύμμαχος» και η παράδοση, καθώς η γηπεδούχος «τρέχει» αήττητο σερί 8 αγώνων (5-3-0) κόντρα στη φιλοξενούμενη εντός έδρας. 

Στη Νάσιοναλ Λιγκ της Αγγλίας, η Τσέστερφιλντ φιλοξενείται στην έδρα της Βέλντστόουν. Η γηπεδούχος είναι νεοφώτιστη και «μετρά» 3 Over 3,5 και 2 «7+γκολ» (συνεχόμενα) σε 4 αγωνιστικές. Η φιλοξενούμενη έχει καταγράψει 4 Over σε ισάριθμες αγωνιστικές, με 3 G/G στο ίδιο διάστημα. Περιμένουμε πολλά τέρματα. 

Στην Α’ Αγγλίας, η Σριούσμπερι υποδέχεται την Μπριστόλ Ρόβερς. Η γηπεδούχος πορεύεται με μόλις 1 ήττα σε 5 αγωνιστικές. Η φιλοξενούμενη «τρέχει» αήττητο σερί 3 αγώνων. Οι δύο ομάδες παίζουν «ανοιχτά» και λογικά το ματς θα έχει πολλά γκολ. 

Στην Πρέμιερ Λιγκ της Σκωτίας, η Αμπερντίμ φιλοξενεί την Χάμιλτον. Η γηπεδούχος πορεύεται με μόλις 1 ήττα σε 8 αγωνιστικές, έχοντας 6 νίκες στο ίδιο χρονικό διάστημα. Η φιλοξενούμενη βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης, με μόλις 2 νίκες. Δεν «μπλέκουμε» στον χαμηλό «άσο» και ποντάρουμε στα πολλά τέρματα. 

Πρεμιέρα των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Σεβίλλη σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αποψινά παιχνίδια. Οι «μπλε» του Λονδίνου «μετρούν» 4 Over 3,5 στα 5 τελευταία ματς. Η φιλοξενούμενη και κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ δεν πρόκειται να «φοβηθεί» και μπορεί να «απειλήσει» την ομάδα του Λάμπαρντ. Αποφεύγουμε το σημείο και επιλέγουμε τα «2-3 γκολ». 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

642 21.45 ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΡΟΔΕΡΑΜ 1 1,83

651 21.45 ΒΕΛΝΤΣΤΟΟΥΝ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ OVER 1,52

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

610 20.30 ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ OVER 1,98

636 21.00 ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ OVER 1,91

673 22.00 ΤΣΕΛΣΙ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2-3 GOAL 1,98

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.