Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > «Καθαρίζει» από το ημίχρονο η Τουρκία

«Καθαρίζει» από το ημίχρονο η Τουρκία

Σε παιχνίδια εθνικών ομάδων θα «ρίξουμε» το βάρος μας στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Διεθνές φιλικό σε ουδέτερο έδαφος (Πάντερμπορν, Γερμανία) το Τουρκία – Μολδαβία. Οι Τούρκοι ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα την ερχόμενη Παρασκευή (11 Ιουνίου), απέναντι στην Ιταλία. Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων οι Μολδαβοί. Παίζουμε το «1 ημίχρονο». 

Πρώτος αγώνας για την ημιτελική φάση των πλέι οφ ανόδου στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, με την Βαγεκάνο να υποδέχεται τη Λεγκανές. Πρόκεται για τοπική «μάχη» της Μαδρίτης. Οι δύο ομάδες παίζουν τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν, θεωρούμε πως αμφότερες μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. 

Στα προκριματικά της Ασιατικής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, η Αυστραλία αντιμετωπίζει το Κουβέιτ. Προφανές φαβορί τα «καγκουρό», αξίζει το ρίσκο στα πολλά τέρματα. Καταλήγουμε στο Over 3,5.

Προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο και στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Η Ουρουγουάη φιλοξενεί την Παραγουάη. Οι δύο ομάδες παίζουν «κλειστά» και δύσκολα το σκορ θα… ξεφύγει. Λογική επιλογή αποτελούν τα «2-3 γκολ». 

Νοκ – άουτ ημιτελικός της παρθενικής Λίγκας Εθνών στη ζώνη της Βορείου και Κεντρικής Αμερικής. Το Μεξικό παίζει με την Κόστα Ρίκα στο ουδέτερο Ντένβερ (ΗΠΑ). Οι «σομπρέρος» δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο. Θα προτιμήσουμε το «παιχνίδι» με τα γκολ. Συνδυάζουμε το Over και το G/G.

Τέλος, ισορροπημένο δείχνει το ζευγάρι του Περού με την Κολομβία. Ο νικητής (αν υπάρξει), αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Εχει τύχη το «Χ» στο πρώτο 45λεπτο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

674 20.00 ΤΟΥΡΚΙΑ – ΜΟΛΔΑΒΙΑ 1 ΗΜ. 1,55

875 22.00 ΒΑΓΕΚΑΝΟ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ G/G 2,00

ΜΟΝΑ

681 21.30 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΚΟΥΒΕΪΤ OVER 3,5 2,42

688 01.00 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 2-3 G 1,93

696 05.00 ΜΕΞΙΚΟ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ G/G & OVER 2,12

697 05.00 ΠΕΡΟΥ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ Χ ΗΜ. 1,92

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.