Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Σκοράρει και ο Ισημερινός

Σκοράρει και ο Ισημερινός

Ελάχιστες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Θα ασχοληθούμε με τα ματς των Εθνικών ομάδων.

Σπουδαίο φιλικό στη Μαδρίτη. Η Ισπανία αντιμετωπίζει σε γειτονική Ιβηρική «μάχη» την Πορτογαλία. Οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ακολουθεί. Μετά από πολλά χρόνια, οι «φούριος ρόχας» δεν έχουν στην αποστολή, τους κεντρικούς αμυντικούς Ράμος και Πικέ. Η ποιότητα «ξεχειλίζει» από την μέση και μπροστά. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Πορτογαλία, όπου ξεχωρίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Σκοράρουν και οι δύο. 

Στην Μπολόνια, η Ιταλία υποδέχεται την Τσεχία. Η «σκουάντρα ατζούρα» τερμάτισε με το απόλυτο βαθμών (10-0-0) στην προκριματική φάση του Euro, ενώ παραμένει αήττητη στα 26 τελευταία παιχνίδια! Η Τσεχία «μετρά» μόνο προκρίσεις στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα από το 1984 που ανεξαρτοποιήθηκε. Περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν. 

Στα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, η Βραζιλία φιλοξενεί τον Ισημερινό. Η «σελεσάο» βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, με 4 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και απολογισμό τερμάτων 12-2! Εξαιρετικό ξεκίνημα στην προκριματική φάση κάνει ο Ισημερινός. Πορεύεται με 3 νίκες σε 4 παιχνίδια και βρίσκεται στην 3η θέση, πίσω μόνο από Βραζιλία και Αργεντινή. Μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο Πόρτο Αλέγκρε. «Καλοπληρωμένο» το Goal – Goal. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

707 20.30 ΙΣΠΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ G/G 1,70

715 21.45 ΙΤΑΛΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ G/G 1,81

718 03.30 ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ G/G 1,99

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.