Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Η ποιότητα της Μπραγκαντίνο

Η ποιότητα της Μπραγκαντίνο

Με λατινικά πρωταθλήματα θα ασχοληθούμε στο σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Θα δώσουμε βάση σε Α’, Β’ Βραζιλίας και Χιλή.

Στην Α’ Βραζιλίας, η Σάντος υποδέχεται τη Σεαρά. Η γηπεδούχος υπέστη «βαριά» ήττα στην πρεμιέρα από Μπαΐα εκτός έδρας με 3-0. Η φιλοξενούμενη αντίθετα, πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-2 εντός έδρας επί της Γκρέμιο, ενώ στο Κύπελλο ήρθε ισόπαλη 1-1 στο τοπικό ντέρμπι «μίσους» μεσοβδόμαδα με τη Φορταλέζα. «Πονηρή» η Σεαρά, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. 

Στην ίδια κατηγορία, η Μπραγκαντίνο φιλοξενεί την Μπαΐα. Ομάδα που «ξεχειλίζει» από ποιότητα η γηπεδούχος. Το απέδειξε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με την άνετη νίκη με 3-0 εκτός έδρας επί της νεοφώτιστης Σαπεκοένσε. Η φιλοξενούμενη παίζει συνεχόμενα ανά 3 ημέρες για περίπου 1,5 μήνα και αναμένεται να «βγάλει» κούραση. Πάμε με την έδρα. 

Στη Χιλή, η Παλεστίνο αντιμετωπίζει την Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε. Η γηπεδούχος ψάχνει την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και να βγάλει αντίδραση, μετά τον πρόσφατο αποκλεισμό από το Κόπα Σουνταμερικάνα. Με υπηρεσιακό δίδυμο η φιλοξενούμενη. Θα ποντάρουμε στα πολλά τέρματα. Οι δύο ομάδες «μετρούν» 5 συνεχόμενα Goal – Goal μεταξύ τους στην συγκεκριμένη έδρα, εκ των οποίων τα 4 έληξαν Over. 

Τέλος, στη Β’ Βραζιλίας, αξίζει το ρίσκο στο Goal – Goal στην αναμέτρηση της Μποταφόγκο με την Κοριτίμπα. Η γηπεδούχος ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Βίλα Νόβα εκτός έδρας στην πρεμιέρα, αν και έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα για παραπάνω από ένα ημίχρονο. Η φιλοξενούμενη διαθέτει ποιότητα από την μέση και μπροστά. Σκοράρουν αμφότερες. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΗΜΕΙΑ

819 01.00 ΣΑΝΤΟΣ – ΣΕΑΡΑ Χ2 (Δ.Ε.) 1,75

822 03.00 ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΜΠΑΪΑ 1 1,94

ΓΚΟΛ

816 22.30 ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ – ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ OVER 1,86

823 03.00 ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ G/G 1,93

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.