Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Over στις Βρυξέλλες και Β’ Βραζιλίας

Over στις Βρυξέλλες και Β’ Βραζιλίας

Οι Εθνικές ομάδες της Ευρώπης ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ακολουθεί, ενώ πλήρης αγωνιστική δράση έχουμε και στις δύο κατηγορίες της Βραζιλίας.

Στις Βρυξέλλες, το Βέλγιο αντιμετωπίζει την Κροατία. Πρόκειται για δύο φύσει επιθετικές ομάδες, που βρίσκουν με χαρακτηριστική άνεση τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Λογική επιλογή αποτελούν τα πολλά τέρματα. 

Στη Β’ Βραζιλίας, η Βάσκο έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Πόντε Πρέτα. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ήττες τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα. Η πρώτη έχασε 2-0 εντός από την Οπεράριο, η δεύτερη 2-1 εκτός από τη νεοφώτιστη Μπρούσκε. Αμφότερες εμφάνισαν σοβαρά κενά στην ανασταλτική τους λειτουργία. Γκολ εκατέρωθεν. 

Στην ίδια κατηγορία, η Κρουζέιρο ψάχνει αντίδραση, μετά την ήττα στην πρεμιέρα με 3-1 στην έδρα της Κονφιάνσα. Υποδέχεται την αλλοπρόσαλλη Κλαμπ Ρεγκάτας, που «έσωσε» τον βαθμό στο φινάλε εντός έδρας με τη νεοφώτιστη Ρέμο (2-2). Το ματς μπορεί να εξελιχθεί σε «ροντέο». 

Η Αβάι παρατάχθηκε με οχτώ αλλαγές στην έδρα της Κοριτίμπα, με συνέπεια να ηττηθεί με 2-0, καθώς 3 ημέρες πριν κατέκτησε το τοπικό πρωτάθλημα «Καταρινένσε» απέανντι στη Σαπεκοένσε. Παίζει με τη Βίλα Νόβα, η οποία δεν δείχνει να μπορεί να προβάλλει σοβαρή αντίσταση. Πάμε με την έδρα. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΑ

853 21.45 ΒΕΛΓΙΟ – ΚΡΟΑΤΙΑ OVER 1,80

856 22.00 ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΒΑΣΚΟ G/G 1,85

860 00.15 ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΚΛ. ΡΕΓΚΑΤΑΣ OVER 2,06

863 02.30 ΑΒΑΪ – ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ 1 1,79

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.