Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Μακροχρόνια στοιχήματα Euro

Μακροχρόνια στοιχήματα Euro

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή. Το «φτωχό» σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, μας δίνει την ευκαιρία να αναλύσουμε διάφορα μακροχρόνια στοιχήματα της διοργάνωσης. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή.

Κατάκτηση

«Προκαλεί» το 12,00 απόδοση στην Ιταλία. Η «σκουάντρα ατζούρα» διαθέτει γεμάτο ρόστερ και έχει «δίψα» μετά τη μη παρουσία της στην τελική φάση του τελευταίου Παγκόσμιου Κυπέλλου. Ο όμιλός της είναι βατός (στο 1ο γκρουπ με Τουρκία, Ελβετία, Ουαλία) και στα νοκ – άουτ ματς έχει αποδείξει πως είναι «σκληροτράχηλλη». Σίγουρα το πρώτο φαβορί είναι η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, αλλά προσφέρεται σε χαμηλή απόδοση (5,50). Το θετικό για την Αγγλία είναι πως οι ημιτελικοί και ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθούν στο «Γουέμπλεϊ». Γερμανία και Ισπανία δεν διαθέτουν ρόστερ περασμένων ετών. Ολλανδία και Πορτογαλία αποτελούν ερωτηματικό. Τέλος, το Βέλγιο «ξεχειλίζει» από ποιότητα, αλλά δεν δείχνει ικανό για την υπέρβαση.

Πρώτος σκόρερ

Αξίζει το ποντάρισμα στον Ρομέλου Λουκάκου. Το «βαρύ πυροβολικό» της Ιντερ, προέρχεται από μία έξοχη σεζόν. «Μπροστάρης» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους «νερατζούρι». Η «απειλή» σε αυτή την επιλογή είναι ο Χάρι Κέιν, καθώς και αυτός μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Αγγλία. «Μοιράζονται» τα τέρματα στις υπόλοιπες, θεωρητικά, «μεγάλες» Εθνικές ομάδες. Το Βέλγιο αντίθετα, στηρίζεται στον Λουκάκου, καθώς έχει στο ρόστερ του μεσοεπιθετικούς που μπορούν να τον… ταΐσουν (Ντε Μπρόινε, Αζάρ, Μέρτενς). Ρίξτε μια ματιά και στον Λεβαντόφσκι της Πολωνίας, η απόδοση που πρόσφερεται σε πολλές εταιρείες είναι στο εξωπραγματικό 21,00 και μπορεί να μας βοηθήσει και το CashOut.

1ος Ομιλος

Ιταλία, Τουρκία, Ελβετία, Ουαλία. Ο αδύμανος κρίκος είναι οι Βρετανοί. Η ομάδα που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του περασμένου Euro, δεν θυμίζει σε τίποτα το σημερινό σύνολο. Οι ηγέτες της, Μπέιλ και Ράμσεϊ, βρίσκονται σε κακή κατάσταση. Στο 1,85 ο αποκλεισμός από το γκρουπ, στο 2,10 να τερματίσει τελευταία.

2ος Ομιλος

Δανία, Φινλανδία, Ρωσία, Βέλγιο. Στο 1,80 προσφέρεται να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ ομάδας στο Βέλγιο ο Λουκάκου. Επίσης, στο 2,00 το Over 8,5 γκολ του Βέλγιου συνολικά στη διοργάνωση. Τέλος, αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα και στον Πόουλσεν της Δανίας, δίνει 11,00 να βγει πρώτος σκόρερ στην ομάδα του!

3ος Ομιλος

Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Σκόπια. Δύσκολος όμιλος, πάμε παρακάτω. Ισως το μόνο που αξίζει είναι το 1,70 της Ουκρανίας στο ποια ομάδα θα τερματίσει ψηλότερα με την Αυστρία.

4ος Ομιλος

Αγγλία, Κροατία, Τσεχία, Σκωτία. Η Τσεχία παραδοσιακά πηγαίνει καλά στη διοργάνωση, ενώ στο ρόστερ διαθέτει παίχτες με ποιότητα (Σικ, Σούτσεκ). Στο 1,80 προσφέρεται να περάσει από το γκρουπ. Η φιναλίστ του Μουντιάλ, Κροατία, ίσως αποτελέσει τη δυσάρεστη έκπληξη. Με ρίσκο πάμε στην Τσεχία στο Head 2 Head με τους Κροάτες, σε απόδοση 3,25!

5ος Ομιλος

Ισπανία, Πολωνία, Σουηδία, Σλοβακία. Η Πολωνία με ηγέτη τον Λεβαντόφσκι, θεωρούμε πως μπορεί να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση. «Πληρώνει» 1,80 να τερματίσει ψηλότερα από τη Σουηδία, η οποία χωρίς τον εμβληματικό της αρχηγό Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αποδυναμώνεται σε μεγάλο βαθμό.

6ος Ομιλος

Γαλλία, Πορτογαλία, Γερμανία, Ουγγαρία. Η Ουγγαρία ήταν η άτυχη της κλήρωσης. Οι Μαγυάροι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τρία «μεγαθήρια» στο γκρουπ. Στο 2,20 να μαζέψουν 0-1 βαθμό, 5,50 να είναι η χειρότερη επίθεση της διοργάνωσης, 8,00 να μην βρουν καν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.