Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Αρχίζει το ματς!

Αρχίζει το ματς!

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Το βράδυ της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη η έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με την αναμέτρηση της Τουρκίας με την Ιταλία στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Στον 1ο όμιλο, η «σκουάντρα ατζούρι» δείχνει να είναι το μεγάλο «αφεντικό», όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για την 1η θέση στο γκρουπ (Ουαλία και Ελβετία οι δύο υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν). Στην πρεμιέρα με την Τουρκία, καταλήξαμε σε δύο επιλογές. Η πρώτη είναι τα «2-3 γκολ», σύνολο τερμάτων που εμφανίζουν συχνά και οι δύο «μονομάχοι». Η δεύτερη είναι η Ιταλία να σκοράρει τουλάχιστον δύο τέρματα σε απόδοση 1,86. 

Οσον αφορά τα παιχνίδια της Πέμπτης, θα ασχοληθούμε με την εμβόλιμη αγωνιστική στην Α’ Φινλανδίας. Πρώτη «στάση» στο Τούρκου, εκεί όπου η τοπική Ιντερ υποδέχεται την Μάριεχαμν. Η γηπεδούχος πορεύεται με 5 νίκες στις 6 πρώτες αγωνιστικές (5-0-1) και βρίσκεται στο «-1» από την κορυφή της βαθμολογίας. Μάλιστα, προέρχεται από 5 διαδοχικά Over και G/G! Τρεις συνεχόμενες ήττες «μετρά» η φιλοξενούμενη. Συνδυάζουμε το «1Χ» και το Over. 

Στο ίδιο πρωτάθλημα, η πρωτοπόρος Ελσίνκι δοκιμάζεται στην έδρα της Χάκα. Οι «πρωτεουσιάνοι» παραμένουν η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας (απολογισμό 5-1-0 σε 6 αγωνιστικές), με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης. Ανεβασμένη η Χάκα, προέρχεται από 2 συνεχόμενες νίκες και μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Σκοράρουν και οι δύο. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΕΜΠΤΗΣ

ΔΥΑΔΑ

455 18.00 ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ 1Χ & OV 1,5 1,78

459 18.30 ΧΑΚΑ – ΕΛΣΙΝΚΙ G/G 1,73

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – EURO

100 22.00 ΤΟΥΡΚΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ 2-3 G 1,93

100 22.00 ΤΟΥΡΚΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ OV 1,5 1,86

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.