Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > «Σκληρό καρύδι» οι Κροάτες

«Σκληρό καρύδι» οι Κροάτες

Μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, πρεμιέρα έχουμε το βράδυ και στο Κόπα Αμέρικα, που διεξαχθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας. «Σέντρα» με τα παιχνίδια Βραζιλία – Βενεζουέλα και Κολομβία – Ισημερινός για τον 2ο όμιλο.

Στον 3ο όμιλο του Euro, η Αυστρία αντιμετωπίζει τα Σκόπια. Η γειτονική μας χώρα γράφει ιστορία, καθώς θα βρεθεί σε τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για πρώτη φορά. Δεν θα είναι εύκολη λεία για την Αυστρία, που δείχνει αλλοπρόσαλλη. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στο 45λεπτο. 

Για το ίδιο γκρουπ, η Ολλανδία υποδέχεται την Ουκρανία στο Αμστερνταμ. Οι «οράνιε» διαθέτουν όλα τα φόντα όχι μόνο για τη νίκη, αλλά και για την πρωτιά του ομίλου. Εχει αξία το Over 1,5 γκολ των γηπεδούχων. 

Στον 2ο όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Αγγλία παίζει με την Κροατία και ψάχνει μία άτυπη «εκδίκηση» για τον χαμένο ημιτελικό στην παράταση στο περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τα «λιοντάρια» αμυντικά δίνουν δικαιώματα. Σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Στο Κόπα Αμερικά, η διοργανώτρια Βραζιλία κάνει πρεμιέρα κόντρα στην αδύναμη Βενεζουέλα. Δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας υπέρ της «σελεσάο», περιμένουμε σκορ και θέαμα από την ομάδα του Τίτε. 

Τέλος, στη Β’ Ισπανίας, η Βαγεκάνο φιλοξενεί τη Χιρόνα στον πρώτο τελικό για τα πλέι οφ ανόδου. Η κρισιμότητα του αγώνα είναι υψηλή, με τις δύο ομάδες να παίζουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς. Δύσκολα θα… ξεφύγει το σκορ. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

105 19.00 ΑΥΣΤΡΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ Χ ΗΜ. 1,85

344 00.00 ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ OVER 1,71

ΜΟΝΑ

104 16.00 ΑΓΓΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ G/G 2,14

106 22.00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ OVER 1,5 ΓΗΠ. 1,90

342 22.00 ΒΑΓΕΚΑΝΟ – ΧΙΡΟΝΑ 2-3 G 1,94

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.