Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Προβλέψεις > Goal – Goal στο Μπακού

Goal – Goal στο Μπακού

Ξεκινά από σήμερα η 2η αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με δύο αναμετρήσεις για το 1ο γκρουπ και μία για το 2ο.

Στην Α’ Νορβηγίας, η Βαλερένγκα υποδέχεται την Οντ. Η γηπεδούχος καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να φτάσει στο «τρίποντο», που θα την φέρει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Επιθετικά παρουσιάζεται πολύ δυνατή, καθώς έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα σε όλα της τα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Απογοητεύει η φιλοξενούμενη, με μόλις 1 νίκη σε 5 αγωνιστικές.

Στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, η Ιταλία φιλοξενεί την Ελβετία στη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η «σκουάντρα ατζούρα» έφτασε σε εύκολη νίκη στην πρεμιέρα επί των Τούρκων. Οι φιλοξενούμενοι παραχώρησαν ισοπαλία στην Ουαλία, αν και είχαν αρκετές ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» το ματς. Θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι θα επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι, βρίσκουμε αξία στο να κερδίσουν (τουλάχιστον) 6 κόρνερ. 

Στον 2ο όμιλο, η Φινλανδία δοκιμάζεται στην Αγία Πετρούπολη με τη Ρωσία. Οι Σκανδιναβοί πέτυχαν ιστορική νίκη στην πρεμιέρα επί της Δανίας και πλέον έχουν αποκτήσει το δικαίωμα να ονειρεύονται πρόκριση στους «16». Κομβικό το ματς για την Ρωσία, καθώς θέλει μόνο νίκη, μετά τη «βαριά» ήττα με 3-0 από το Βέλγιο την 1η αγωνιστική. Ποντάρουμε στα «2-3 γκολ». 

Στον 1ο όμιλο, η Τουρκία παίζει με την Ουαλία στο Μπακού (Αζερμπαϊτζάν). Με την «πλάτη στον τοίχο» βρίσκεται η ομάδα του Γκιουνές, μετά την «βαριά» ήττα με 3-0 στην πρεμιέρα από την Ιταλία. Οι Βρετανοί αν και εμφάνισαν προβλήματα, κατάφεραν να «σώσουν» τον βαθμό απέναντι στην Ελβετία. Σκοράρουν και οι δύο. 

«Κλείνουμε» με Β’ Βραζιλίας (εμβόλιμη αγωνιστική). Η Πόντε Πρέτα αντιμετωπίζει την Κρουζέιρο. Οι δύο ομάδες έχουν αρχίσει άσχημα το φετινό πρωτάθλημα, καθώς αμφότερες έχουν «μαζέψει» μόλις 1 βαθμό στις 3 πρώτες αγωνιστικές. Η γηπεδούχος «μετρά» 2 G/G σε αυτό το διάστημα, η φιλοξενούμενη 3 σε ισάριθμα παιχνίδια. Περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΥΑΔΑ

641 21.00 ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΟΝΤ 1 1,50

114 22.00 ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ OV 5,5 ΚΟΡΝΕΡ 1,70

ΜΟΝΑ

112 16.00 ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΡΩΣΙΑ 2-3 G 1,93

113 19.00 ΤΟΥΡΚΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ G/G 2,00

658 03.30 ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ G/G 2,00

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.