Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος, Ποδόσφαιρο, Προβλέψεις > Φεστιβάλ γκολ στη Λειψία

Φεστιβάλ γκολ στη Λειψία

Η έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ενώ πλήρης δράση υπάρχει και στις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας.

Στον 1ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Λειψία υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Κλαμπ Μπριζ, που την ίδια ώρα αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι, για να πάρει την 3η θέση και να συνεχίσει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Αντίθετα, οι Γάλλοι θα τερματίσουν οριστικά στη 2η θέση του ομίλου. Περιμένουμε σκορ και θέαμα στη Γερμανία. 

Στην Α’ Αγγλίας, η Γουίκομ ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τις Ρόδεραμ και Γουίγκαν. Παρουσιάζεται πανίσχυρη εντός έδρας, με 7 νίκες σε 9 παιχνίδια (7-0-2). Φιλοξενεί την Μπέρτον, η οποία προέρχεται από 2 συνεχόμενες επιτυχίες, αλλά εκτός έδρας αντιμετωπίζει προβλήματα (2-2-5). Σκοράρουν και οι δύο. 

Στην ίδια κατηγορία, η Φλίτγουντ παίζει με την Μπόλτον. Απογοητευτική πορεία για τη γηπεδούχο, που συμπλήρωσε 8 αγωνιστικές χωρίς επιτυχία, με συνέπεια να βρίσκεται «κολλημένη» στη ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχεται από 7 διαδοχικά Over και G/G! Στο σύνολο, «μετρά» 15 Over και G/G σε 19 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Αλλοπρόσαλλη η Μπόλτον. Ποντάρουμε στα πολλά τέρματα. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

839 19.45 ΛΕΙΨΙΑ – ΜΑΝ. ΣΙΤΙ 4-6 G 2,32

842 21.45 ΓΟΥΙΚΟΜ – ΜΠΕΡΤΟΝ G/G 1,52

801 21.45 ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ – ΜΠΟΛΤΟΝ OVER 1,70

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.