Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τα τυπικά για Ζαρντίμ

Τα τυπικά για Ζαρντίμ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι, εκτός πιθανού απροόπτου, ο διάδοχος του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα, εδώ και λίγη ώρα τα βρήκε σε όλα με τον ιδιοκτήτη των ερυθρόλευκων Βαγγέλη Μαρινάκη και αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωσή του.

Οι δύο άνδρες είχαν χθες το βράδυ το πρώτο τους ραντεβού, τα είπαν σε καλό κλίμα και ανανέωσαν την κουβέντα τους για σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν μετά τη συνάντησή τους, Μαρινάκης και Ζαρντίμ έδωσαν τα χέρια και ο 37χρονος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες και ενδέχεται μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψή του από τον Ολυμπιακό.

Εφόσον κλείσει οριστικά το θέμα του Ζαρντίμ οι ερυθρόλευκοι θα θέσουν άμεσα στο «τραπέζι» με τον Πορτογάλο τεχνικό τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο 37χρονος προπονητής αναμένεται να κάνει εισηγήσεις και δεν αποκλείεται να δούμε στο «λιμάνι» παίκτες από την πρώην ομάδα του, την Μπράγκα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης

Στείλτο :

tags:

Ένα σχόλιο to “Τα τυπικά για Ζαρντίμ”

  1. Ο/Η E.Thedorakopoulou λέει:

    Να τον δω να βάζει λουκέτα και να αλλάζει κλειδαριές στα αποδυτήρια, στο Καραϊσκάκη, για να μην αφήνει τους διοικούντες να μπαίνουν μέσα και τί στον κόσμο… Το έκανε στο παρελθόν, γιατί να μη το ξανακάνει άλλωστε…