Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Φινάλε και… σενάρια στη Βραζιλία!

Φινάλε και… σενάρια στη Βραζιλία!

Τελευταία αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας και το pontarisma «ετοίμασε» αναλυτικούς πίνακες για το τι… θέλουν και τι «δεν θέλουν» οι 5 ενδιαφερόμενες σε 4 παιχνίδια.

Τα «μάτια» μας πέφτουν στη «μάχη» της δεύτερης θέσης (που οδηγεί στους ομίλους του Λιμπερταδόρες) ανάμεσα σε Γκρέμιο και Ατλέτικο Μινέιρο αλλά και στην «ουρά» της βαθμολογίας όπου οι Σπορτ Ρεσίφε, Μπαΐα και Πορτουγκέσα παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Σε δυσκολότερη θέση είναι η Σπορτ Ρεσίφε, μάλιστα η… γνωστή εταιρία στατιστικών της δίνει 80% πιθανότητες να υποβιβαστεί!

Μη λησμονείτε ότι οι Βραζιλιάνοι έχουν… ορίσει στην τελευταία αγωνιστική 8 τοπικά ντέρμπι προκειμένου να αποφευχθούν οι «λευκές βαλίτσες», δηλαδή τα πριμ (τρίτων) σε αδιάφορες ομάδες για να «χτυπήσουν» παιχνίδια.

Φέτος δεν φαίνεται ότι το νέο σύστημα διεξαγωγής έπιασε… τόπο καθώς η Σπορτ Ρεσίφε φέρεται να πριμοδότησε τις Πόντε Πρέτα και Ατλέτικο Γκοϊνιένσε να «χτυπήσουν» τα παιχνίδια με τις Πορτουγκέσα και Μπαΐα…

Η Σπορτ βέβαια, που δεν κρατάει την τύχη της στα χέρια της έχει δύσκολη αποστολή, τη δυσκολότερη απ’ όσες παλεύουν για την παραμονή, παίζει στην έδρα της μισητής αντιπάλου Ναούτικο, η οποία και θέλει να τη… ρίξει και θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Σουνταμερικάνα…

 

«ΜΑΧΗ» για τη 2η θέση

Θέση ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ Νίκες
2. ΓΚΡΕΜΙΟ 70 20
3. ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ 69 19

ΤΑ ΜΑΤΣ…

*Γκρέμιο – Ιντερνασιονάλ (τοπικό ντέρμπι του Πόρτο Αλέγκρε): με νίκη η Γκρέμιο κατακτά την 2η θέση που οδηγεί στους ομίλους του Λιμπερταδόρες, ανεξαρτήτως τι θα κάνει η Μινέιρο.
*Ατλέτικο Μινέιρο – Κρουζέιρο (τοπικό ντέρμπι του Μπέλο Οριζόντε): η Μινέιρο θέλει νίκη και μη νίκη της Γκρέμιο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας στους 70β. (ήττα Γκρέμιο και «Χ» Μινέιρο) ευνοείται η Γκρέμιο επειδή υπερτερεί στις νίκες.

 

«ΜΑΧΗ» για την παραμονή

Θέση ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ Νίκες
15. ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ 44 10
16. ΜΠΑΪΑ 44 10
17. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ 41 10

* υποβιβάζεται η 17η.

ΤΑ ΜΑΤΣ…

*Πορτουγκέσα – Πόντε Πρέτα (τοπικό ντέρμπι του Σάο Πάολο): ένας βαθμός αρκεί στην Πορτουγκέσα για να σωθεί, αν χάσει παραμένει στην κατηγορία με νίκη της Σπορτ Ρεσίφε από τη Ναούτικο.
*Ατλ. Γκοϊνιένσε – Μπαΐα: ένας βαθμός αρκεί και στην Μπαΐα για να σφραγίσει την παραμονή, αν ηττηθεί παραμένει στην κατηγορία με νίκη της Σπορτ Ρεσίφε από τη Ναούτικο.
*Ναούτικο – Σπορτ Ρεσίφε (τοπικό ντέρμπι του Σπορτ Ρεσίφε): η Σπορτ Ρεσίφε για να μείνει στην κατηγορία θέλει νίκη στο ντέρμπι με τη Ναούτικο και απαραίτητα ήττα μίας εκ των Πορτουγκέσα, Μπαΐα. Σε ισοβαθμία στους 44β., η Σπορτ υπερτερεί και των δύο στο πρώτο κριτήριο, «περισσότερες νίκες». Η Ναούτικο θέλει τη νίκη για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα.

=========================

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 euro!

Επισκεφθείτε τη σελίδας μας στο FACEBOOK

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.