Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Γκολ και ρίσκο αλά… Γαλλικά!

Γκολ και ρίσκο αλά… Γαλλικά!

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Α’ και τη β’ κατηγορία αυτό το τριήμερο.

Η αρχή γίνεται απόψε με οχτώ αγώνες της Β’ κατηγορίας κι έναν της Α’, όπως πάντα. Ξεχωρίσαμε τρία ματς με μεγάλες αποδόσεις. Αναλυτικά:

Αρλ – Λε Μαν: Η Αρλ πέτυχε την περασμένη εβδομάδα μία… απίστευτη νίκη στην Ιστρ, η οποία είχε δύο δοκάρια και πάμπολλες ευκαιρίες, ενώ το γκολ της Αρλ μπήκε στο… 90φεύγα. 

Αυτή ήταν η πρώτη της επιτυχία ύστερα από οχτώ αγώνες (έξι σερί ήττες). Βεβαίως, δεν σημαίνει πως λύθηκαν τ’ αγωνιστικά της προβλήματα. Η Λε Μαν βρίσκεται σε κάμψη. Ωστόσο, είναι πιο έμπειρη από την Αρλ, διαθέτει καλύτερο ρόστερ και μπορεί να πάρει τη νίκη. Μάλιστα, αν προηγηθεί κι αναγκάσει την Αρλ ν’ ανοιχτεί, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο εύκολα γι’ αυτήν.

Ναντ – Νιορ: Αγώνας με ξεκάθαρο φαβορί, που δεν είναι άλλο από τη Ναντ. Τα «καναρίνια» διαθέτουν ποιότητα και βρίσκονται σε και σε φόρμα. Πάντως, έχουν κενά στην άμυνα. Η Νιορ σκοράρει. Το G/G ευνοείται κι από την παράδοση (τα τέσσερα στα πέντε μεταξύ τους παιχνίδια).

Αζαξιό – Σεντ Ετιέν: Η φιλοξενούμενη είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα του «Σαμπιονά». Όμως, έπαιξε την Τρίτη για το Λιγκ Καπ. Ναι μεν απέκλεισε την Παρί, αλλά αυτό το έκανε στα πέναλτι (έχοντας δηλαδή αγωνιστεί για 120’). Η Αζαξιό είναι πιο ξεκούραστη. Στην έδρα της, δεν έχει χάσει από τους «Στεφανουά» σε αγώνα πρωταθλήματος μετά το 1970 (το 2001 η Σεντ Ετιέν προκρίθηκε στο Λιγκ Καπ μέσα στην Κορσική, όμως τότε τα είχε καταφέρει στην παράταση). Επιπλέον, η φιλοξενούμενη δεν θα έχει και τον 1ο της σκόρερ, τον Ομπαμεγιάνγκ (8 γκολ).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

104. ΑΡΛ – ΛΕ ΜΑΝ:   2 (2,75)
108. ΝΑΝΤ – ΝΙΟΡ:    G/G (1,90)
122. ΑΖΑΞΙΟ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ:    Χ (2,95)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.