Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Με φαβορί στη Γαλλία, Goal στο «Μασιμίνο»

Με φαβορί στη Γαλλία, Goal στο «Μασιμίνο»

Καλημέρα και (να έχουμε) καλές στοιχηματικές βραδιές! Σήμερα Παρασκευή κάνω… ντεμπούτο στο pontarisma, επειδή δεν μου αρέσουν τα «μεγάλα λόγια» απλά εύχομαι πολλά ταμεία για να βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι και ευχαριστώ πολύ τα παιδιά του σάιτ που μου έδωσαν «βήμα» να… καταθέτω τις στοιχηματικές μου εκτιμήσεις.

Πάμε απευθείας στο «ψητό»… Το τριήμερο που πέρασε κυριάρχησαν η Πρέμιερ Λιγκ και η Μπουντεσλίγκα, αλλά και τα «αδιάφορα» κύπελλα.

Από σήμερα επιστρέφουμε σε φουλ δράση.

Σίγουρα, η μέρα δεν είναι για «τρελό» ποντάρισμα, αλλά και πάλι υπάρχουν σημεία που θα μπορούσαν να μας χρησιμεύσουν ως στηρίγματα.
Ενα από αυτά, το μεγάλο φαβορί για κατάκτηση της «Ligue 2» στη Γαλλία, Μονακό. Μπορεί να κέρδισε δύσκολα την Κλερμόν εκτός , αλλά απέναντι στην τελευταία Σεντάν, αναμένεται να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της (3 νίκες, 2 στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο).

Κάτι αντίστοιχο, εκτιμώ ότι θα γίνει και στο παιχνίδι της Ναντ με τη Νιόρ. Η γηπεδούχος, αποτελεί μαζί με τη Μονακό, φαβορί για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός πως πρόκειται για την καλύτερη εντός έδρας ομάδα της Λίγκας, θα τύχει της προτίμησης μου.

Αλλάζουμε χώρα, «πάμε» στη Νότια Ιταλία και στην δύσκολη εξόρμηση της Μίλαν στην έδρα της Κατάνια. Η ομάδα του Αλέγκρι, έχοντας βρει ρυθμό και με τη ψυχολογία στα ύψη, μετά τη νίκη επί της Γιουβέντους, αναζητά ένα καλό αποτέλεσμα στη Σικελία.

Σε μια ακόμη καλή εμφάνιση στην έδρα της, στοχεύει η Κατάνια, η οποία μπροστά στο κοινό της, παρουσιάζεται δυσκολοκατάβλητη.
Λαμβάνοντας υπόψη και τα συνήθη λάθη της Μίλαν στην άμυνα της, θεωρώ πως το Goal-Goal έχει μεγάλη τύχη.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

107. ΜΟΝΑΚΟ – ΣΕΝΤΑΝ:  1  (1,40)
108. ΝΑΝΤ – ΝΙΟΡ:  1  (1,55)
123. ΚΑΤΑΝΙΑ – ΜΙΛΑΝ:  GOAL/GOAL  (1,50)

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τσιτσάνης

 

Στείλτο :

2 σχόλια to “Με φαβορί στη Γαλλία, Goal στο «Μασιμίνο»”

  1. Ο/Η Dimitris Mougakos λέει:

    Kalh arxh agorina kai kala tameia….

  2. Ο/Η Konstantinos Nastoulis λέει:

    arxontopaido kali sou arxi, sou euxomai ta kalytera koukle mou