Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > UPDATE: σημεία από Β’ Ολλανδίας και… ΦΚ!!!

UPDATE: σημεία από Β’ Ολλανδίας και… ΦΚ!!!

Καλημέρα σε όλους… Από το πρωί κρατώ τις «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» στα χέρια μου και ψάχνω σημεία στην Β’ Ολλανδίας. Την κατηγορία, δηλαδή, που εδώ και περίπου ένα μήνα μας στέλνει «ταμείο». Και τι «ταμεία»; Γερά!

Πάμε λοιπόν να βρούμε αποδόσεις σε συμφέρουσες τιμές, ας ελπίσουμε ότι θα… πιάσουμε αδιάβαστους τους μπουκ σε κάποια ματς.

Στο Σπάρτα Ρότερνταμ – ΦΚ ΟΣ δέχομαι ότι είναι «αφεντικό» της αναμέτρησης η γηπεδούχος (καλύτερη ομάδα) όμως το «1,20» του «άσου» για τη Β’ Ολλανδίας δεν ποντάρεται.

Το ματς θα γίνει την Κυριακή στις 15.00 το μεσημέρι το αναφέρω από σήμερα για λόγους… ασφάλειας!

Στάθηκα στον κωδικό 118. Στο Χέλμοντ – Μάαστριχ. Ναι στη Μάαστριχ που μας… πλήγωσε στο εκτός έδρας με την Ντόρντχεντ στις 16 Νοεμβρίου όταν την είχαμε ποντάρει στο «2» κέρδιζε 3-0 και ισοφαρίστηκε στα τελευταία… 6 λεπτά. Τη «βλέπω» και σήμερα γιατί κάνει πιο πειστικές εμφανίσεις από τη γηπεδούχο και αυτό το «2,65» του «2» αν μη τι άλλο είναι δελεαστικό…

Στον κωδικό 115, στο Καμπούρ – Τέλσταρ δεν… συμφωνώ με την απόδοση του «άσου» στο «1,30». Συμφωνώ ότι όταν δεν παίζουμε έναν χαμηλό άλλο δεν σημαίνει ότι τον κοντράρουμε, δηλαδή πάμε στο «Χ2» αλλά εδώ, σε αυτό το ματς, με δεδομένη την βελτίωση της Τέλσταρ στην αμυντική συμπεριφορά λέω να βάλω κάτι… ψιλά στη «διπλή ευκαιρία», που στον ΟΠΑΠ έχει απόδοση «2,61».

Αυτά από Β’ Ολλανδίας. Τα υπόλοιπα ματς της ημέρας δεν μου έβγαλαν κάτι. Δεν είναι ανάγκη άλλωστε να ασχολούμαστε με όλα τα παιχνίδια του κουπονιού. Έχουμε πει πολλές φορές ότι όποιος ασχολείται με τα… πίτουρα τον τρώνε οι κότες.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

ΥΓ: παίδες άλλαξα γνώμη για το Φορτούνα Σίταρντ – ΦΚ Αϊντχόφεν. Μετά τη σύσκεψη της… Τρόικας εδώ στο pontarisma οι συνάδελφοι με έπεισαν για το «2». Μου έφεραν δημοσιεύματα από ολλανδικά σάιτ για την αλλαγή προπονητή στη φιλοξενούμενη αλλά και το… κίνητρο που έχουν πλέον οι παίκτες να αποδείξουν ότι αξίζουν να παίζουν στην ομάδα. Το 4,75 το βρίσκω ενδιαφέρον. ΡΙΣΚΟ!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

115. ΚΑΜΠΟΥΡ – ΤΕΛΣΤΑΡ Χ2 (ΔΕ) (2,61)

117. ΦΟΡΤΟΥΝΑ Σ. – ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ   2   (4,75)
118. ΧΕΛΜΟΝΤ – ΜΑΑΣΤΡΙΧ 2 (2,65)

================

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο…»

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK…

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.