Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Κοντά σε Παρί ο Τιάγκο Σίλβα!

Κοντά σε Παρί ο Τιάγκο Σίλβα!

Αν και ο ίδιος προ 15 ημερών υποστήριζε ότι θα παραμείνει και φέτος στη Μίλαν, εντούτοις φαίνεται πως τα δεδομένα άλλαξαν για τον Τιάγκο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι προ των πυλών της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μάλιστα, βρίσκεται ήδη στο Παρίσι για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους πρωτευουσιάνους κι αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός της Μίλαν ήθελε να παραμείνει στους «ροσονέρι», όπως και αυτοί ήθελαν να τον κρατήσουν στις τάξεις τους. Η πρώτη προσφορά της Παρί ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ δεν ήταν αυτή που θα έκανε τους Μιλανέζους να τον παραχωρήσουν, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού τύπου η νέα πρόταση των πρωτευουσιάνων ήταν πέρα για πέρα ικανοποιητική. Το ποσό που πρόσφεραν από την Παρί ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ, όσα ζητούσαν δηλαδή από τη Μίλαν και δόθηκε η άδεια στον Βραζιλιάνο να μεταβεί στο Παρίσι ώστε να συζητήσει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γαλλία είναι θέμα ωρών πλέον να τελειώσει θετικά το θέμα και ο Τιάγκο Σίλβα αναμένεται να φορέσει τη φανέλα της Παρί. Πλέον με τη μεταγραφή αυτή οι Παριζιάνοι δυναμώνουν ακόμη περισσότερο και βάζουν πολύ ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν, αφού στις τάξεις τους έχουν παίκτες όπως ο Παστόρε, ο Τιάγκο Μότα, ο Άλεξ, ενώ είναι κοντά και στην απόκτηση του Λαβέτσι.

Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης

Στείλτο :

tags: ,

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.