Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > UPDATE: η αναβολή μας… άλλαξε σημείο!

UPDATE: η αναβολή μας… άλλαξε σημείο!

FΔεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι για να… σκάσει χρονιάρες μέρες «θέμα» με… «λίστα Λαγκάρντ» κάτι ετοιμάζουν να «περάσουν» στα μουλωχτά.

Τώρα αν μπούμε στην ουσία του θέματος δεν υπάρχει… ουσία! Όχι ότι δεν πρέπει να αποδοθούν ευθύνες αλλά τα προβλήματα του ελληνικού λαού είναι άλλα, μεγαλύτερα… Και γι’ αυτά δεν είδα καμία ανακοίνωση από καμία παράταξη.

Δεν είδα καμία διαγραφή στελέχους για το κατάντημα που μας έφτασαν…

Χριστούγεννα και διάβασα πουθενά ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ για το πώς (και που) πέρασαν τις Γιορτές οι ΑΝΕΡΓΟΙ, ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ, ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ!

Δεν είδα κανέναν πολιτικό, από αυτούς που όταν «θέλουν» την ψήφο γυρνούν στις γειτονιές, να ενδιαφέρεται για το πώς θα ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ…

Δεν είδα να «καίγεται» κανείς που (ξανά)κόπηκαν οι συντάξεις, «εξαφανίστηκαν» τα επιδόματα των πολύτεκνων, που ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ…

Μήπως πήρε κάπου το… μάτι σας καμία ΔΙΑΓΡΑΦΗ στελεχών πρώην Κυβερνήσεων που μας έφεραν σε αυτό το ΧΑΛΙ;

Κατά τα άλλα η «λίστα Λαγκάρντ» μας… μάρανε. Ξαναλέω: όχι ότι δεν είναι μείζον πολιτικό θέμα. Έχει, όμως, όρια. Και μπροστά στην ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ του ελληνικού λαού είναι πολύ «μικρό». Ελάχιστο…

Με εκνεύρισαν… Είναι φανερό. Ας… ρίξω τους τόνους με Στοίχημα. «Έπιασα» τη Β’ Αγγλίας. Το πρόγραμμα θέλει πολύ – πολύ προσοχή αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να βασιστούμε σε δύο ματς. Όχι σε αποδόσεις του «1,50» και του «1,40», αυτά όπως γράφει και ο Ζυματούρας είναι… αστειότητες όταν «μιλάμε» για «μικρές Αγγλίες».

Προτιμώ να «πάω» με το «Χ2» της Μπαρνέτ στην έδρα της Εξετερ, επειδή η φιλοξενούμενη δείχνει στο… ανέβασμα (σε αντίθεση με τη γηπεδούχο) και πληρώνει «3,60» (διπλή ευκαιρία στο «1,72») παρά με τον «1» της Ρόδεραμ που υποδέχεται την Ακρινγκτον…

Στη… λίστα μου (όχι της… Λαγκάρντ) της «Β’ Αγγλίας» έχω και δύο Over: στο Μπράντφορντ – Ροτσντέιλ και στο Ολντερσοτ – Τορκί. Εξαιρετικές οιν αποδόσεις και για τα δύο παιχνίδια… Προσέξτε ιδιαίτερα την Τορκί.

Μπορεί στα τελευταία ματς να «καταγράφει» περισσότερα Under, όμως η εικόνα των αναμετρήσεων, αν τις πάρουμε «καρέ – καρέ»… μαρτυρά παιχνίδια ανοικτά με πολλές χαμένες ευκαιρίες. Και η Ολντερσοτ, από την άλλη είναι ομάδα που δημιουργεί, σκοράρει και δέχεται γκολ.

UPDATE: πάει… άκλαφτο το Over στο Ολντερσοτ – Τορκί, αφού αναβλήθηκε η αναμέτρηση. Γκίνια! Αλλάζω το σημείο με το Over στο Σεντ Τζόνστον – Ινβερνές!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

136. ΕΞΕΤΕΡ – ΜΠΑΡΝΕΤ Χ2 (3,60/3,30)
138. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ OVER (1,60)
159. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ OVER (1,60)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.