Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > O Κασίγιας στη Βαρκελώνη!!!

O Κασίγιας στη Βαρκελώνη!!!

kasillasΌπως αποκάλυψε η Mundo Deportivo το σημερινό της πρωτοσέλιδο, ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Ικέρ Κασίγιας, επισκέφθηκε εχθές τη Βαρκελώνη και ξεναγήθηκε – μεταξύ άλλων – στο μουσείο της Μπαρτσελόνα!

Η Ισπανική εφημερίδα, θέτει επίσης το ερώτημα για το αν αυτή η κίνηση του έμπειρου γκολκίπερ, κρύβει από πίσω κάποιο συμβολισμό.

Στα μαχαίρια με τον Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να βρίσκεται μάλιστα ο διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος έμεινε στον πάγκο για λόγους τακτικής, μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Αυτό μάλλον πίκρανε τον Ίκερ, ο οποίος επισκέφθηκε εχθές τη Βαρκελώνη και το μουσείο της Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με την Mundo Deportivo, σε συνάντηση που είχε με τον Άντονι Θουμπιθαρέτα του είπε τα εξής λόγια: Εγώ, όπως και οι Καταλανοί, έχω δικαίωμα να αποφασίσω για το μέλλον μου. Βαρέθηκα αυτόν τον Αργεντινό σας να μου βάζει συνέχεια γκολ!».

Βέβαια πρέπει όλοι να κρατάμε μικρό καλάθι, καθώς η σημερινή ημέρα (28/12), είναι στην Ισπανία η «Γιορτή των Αθώων» ( Día de los Inocentes), κάτι δηλαδή σαν τη δική μας Πρωταπριλιά.

Πηγή: www.blaugrana.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.